Tapahtumat

Äitipiiri-tapahtumat-virkistäydy
Virkistäydy

Trendikäs ja monipuolinen tapahtumasisältö sekä samanhenkinen äitiseura takaa rentoutumista ja hyvää oloa arkeesi. Tapahtuman ravitsevat tarjoilut ja kattava goodie bag ilahduttaa pitkään. 

Äitipiiri-tapahtumat-verkostoidu
Verkostoidu

Säännöllisissä tapahtumissa tapaat muita urbaaneja äitejä, luot kontakteja ja pääset mukaan yhteisölliseen toimintaan.

Äitipiiri-tapahtumat-voimaannu
Voimaannu

Äidin arkeen linkittyvissä tapahtumissa inspiroidut, löydät omia vahvuuksia ja voimavaroja sekä ammennat voimaa vanhemmuuteen.

Ajankohtaista tapahtumista

Äitipiirin fyysiset tapahtumat ovat tauolla. Lämmin kiitos vuodesta 2020!

Ohjeistus tapahtumaan osallistuvalle

Ohjeistukset Äitipiirin tapahtumiin osallistujalle

FAQ

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Kyllä! Vauvat ovat lähtökohtaisesti aina tervetulleita tapahtumiimme. Vauvat on huomioitu myös tapahtuman lokaatiossa ja tarjoiluissa. Tapahtumiimme saavut näppärästi rattaiden kanssa tai ilman!

Ehdottomasti, myös raskaana olevat ovat aina tervetulleita tapahtumiimme. Ilmoitathan raskaudesta ilmoittautumisen yhteydessä, niin huomioimme raskautesi myös tapahtuman tarjoiluiden osalta. 

Haluamme järjestää Äitipiirillä tapahtumia, jotka ovat laadukkaita, ajankohtaisia ja vastuullisesti toteutettuja. Pääsymaksuilla katamme tilavuokran, tarjoiluihin liittyvät kustannukset, sekä vierailevien korkeakoulutettujen asiantuntijoiden, luennoitsijoiden ja esiintyjien palkkiot, sekä turvaamme Äitipiirin jatkuvuutta. Toiminnassamme mukana olevat yritykset valitaan tarkoin kriteerein. Valitsemme mukaan ainoastaan yrityksiä, joiden tuotteita ja palveluita itsekin kulutamme. Toimintaamme tukevat yritykset mahdollistavat sen, että pääsyliput ovat kohtuullisen hintaisia (n. 10-25 e). Tavoitteenamme on, että jokaisella äidillä on mahdollisuus osallistua tapahtumiimme, tulotasosta riippumatta. 

Haluamme taata kaikille tapahtuman osallistujille hyvän ja turvallisen olon tapahtumissamme. Tapahtumissamme on aina käsienpesumahdollisuus, käsidesiä ja tarjoilut pakataan tällä hetkellä valmiiksi goodie bageihin hyvän hygieniatason säilyttämiseksi. Lisäksi suosittelemme tapahtumissamme maskin käyttöä. Huomioithan kuitenkin, että tulet tapahtumiimme omalla vastuulla ja vain täysin terveenä.

Äitipiiri lukuina
1 kpl
Järjestettyjä tapahtumia
1
Äitiä tapahtumissa
1 kpl
Yhteistyökumppania
"Olen osallistunut Äitipiirin tapahtumiin alusta lähtien ja jäin heti koukkuun!"

”Minulla oli tarve toteuttaa itseäni ja nähdä muita ihmisiä, äitejä. Vastaanotto oli lämmin, hyväksyvä ja ystävällinen – koin kuuluvani joukkoon ja tiesin heti, että Äitipiiri on mun juttu!”

Palautetta Äitipiireistä
"Kiitos teille tapahtumasta. Sain lisää rohkeutta, ideoita ja inspiraatiota omiin ideoihin. Toivottavasti nähdään jatkossakin muissa tapahtumissa!"
Anni
"Tykkäsin hirveesti, just sitä mitä toivoin Äitipiiriltä kun törmäsin alunperin, että pääset höpöttelemään ja rennosti oleilemaan ihanien äitien kanssa, ihan 5/5 juttu!"
Lotta
"Tykkäsin, että kukat oli hankittu läheltä, koska oikein mielelläni tuen paikallista yrittäjää. Tunnelma oli rento ja lämmin, oikein onnistunut iltapäivä kaikenkaikkiaan!"
Roosa

Yhteistyökumppaneita