Äitipiirin keskiössä on kukoistava äiti

Tervetuloa Äitipiiriin virkistäytymään, verkostoitumaan ja voimaantumaan!

Mikä on Äitipiiri?

Äitipiiri on urbaanin äidin yhteisö, jonka tavoitteena on tuoda äidin arkeen kokonaisvaltaista hyvää oloa. Äitipiiri yhdistää kaupunkimiljöössä asuvat äidit säännöllisiin tapahtumiin, joissa virkistäydytään, verkostoidutaan ja voimaannutaan.

Lue blogiamme

Äitipiirin blogiin päivittyy juttuja äidin hyvään oloon, perhe-elämään, sekä uraan liittyen. Nappaa blogistamme myös lapsiystävällisiä reseptejä, menovinkkejä ja inspiroidu mielenkiintoisten äitien haastatteluista.

aitipiiri_blogimme
Äitipiirin tapahtumat

Tapahtumat

Äitipiirin tapahtumien keskiössä on Äiti, juuri niin arvokkaana kuin on. Yhteisöllisissä tapahtumissa äiti voi tavata muita äitejä, nauttia ajankohtaisesta ja monipuolisesta ohjelmasta ja ammentaa voimaa ja inspiraatiota vanhemmuuteensa.

Yhteistyö

Äitipiiri kehittyy vuoropuhelussa sinun kanssasi. Otamme ilolla vastaan palautetta ja toiveita tapahtumien sisällöstä. Yhteistyökumppaniksi otamme lempeitä & ekologisia arvoja kannattavia yrityksiä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Liity yhteisöömme

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten juokossa tiedon suosituimmista tapahtumistamme. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

ÄITIPIIRI INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for aitipiiri needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page