Äitipiirin keskiössä on kukoistava äiti

Tervetuloa Äitipiiriin virkistäytymään, verkostoitumaan ja voimaantumaan!

Mikä on Äitipiiri?

Äitipiiri on urbaanin äidin yhteisö, jonka tavoitteena on tuoda äidin arkeen kokonaisvaltaista hyvää oloa. Äitipiiri yhdistää kaupunkimiljöössä asuvat äidit säännöllisiin tapahtumiin, joissa virkistäydytään, verkostoidutaan ja voimaannutaan.

Äitipiiri on urbaanin äidin yhteisö.

Lue blogiamme

Äitipiirin blogiin päivittyy juttuja äidin hyvään oloon, perhe-elämään, sekä uraan liittyen. Nappaa blogistamme myös lapsiystävällisiä reseptejä, menovinkkejä ja inspiroidu mielenkiintoisten äitien haastatteluista.

Äitipiirin blogista löytyy luettavaa äitiyteen, hyvinvointiin ja perhe-elämään liittyen.
Äitipiirin tapahtumissa voi virkistäytyä, verkostoitua ja voimaantua.

Tapahtumat

Äitipiirin tapahtumien keskiössä on kukoistava äiti. Yhteisöllisissä tapahtumissa äiti voi tavata muita äitejä, nauttia ajankohtaisesta ja monipuolisesta ohjelmasta ja ammentaa voimaa ja inspiraatiota vanhemmuuteensa.

Verkkokauppa

Yhteistyö

Äitipiiri kehittyy vuoropuhelussa sinun kanssasi. Otamme ilolla vastaan palautetta ja toiveita media- ja tapahtumasisällöstä. Yhteistyökumppaniksi otamme lempeitä & ekologisia arvoja kannattavia yrityksiä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Liity yhteisöömme

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten juokossa tiedon suosituimmista tapahtumistamme. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta