fbpx
Äitipiirin Anna ja Oona puhuvat äidin kehorauhasta ja sovittavat Lovannan alusvaatteita.

Äidin kehorauha ja Lovanna Lingerie

Kaupallinen yhteistyö: Lovanna Lingerie

Me naiset, ja erityisesti äidit, olemme välillä itsekriittisyyden huipulla suhtautuessamme omaan kehoomme. Miten lempeyttä ja hyväksymistä voi opetella arjessa? Keskustelimme Oonan kanssa aiheesta ekologisen alusvaatemerkin Lovannan alusvaatteita sovittaessa. 

Kun astut peilin eteen, mitä näet edessäsi? Vahvan ja kauniin elämän luoneen kehon vai sittenkin listan puutteita?

Naisena ja erityisesti äitinä oma keho joutuu helposti arvostelun kohteeksi – ja ihan oman pään sisällä. Miten oppia katsomaan itseään lempeämmin ja suhtautumaan itseen arvostavammmin? Pohdimme teemaa yhdessä Oonan kanssa, ja saimme aikaan hedelmällistä keskustelua.

Äidin kehorauha ja Lovanna Lingerie.

Lovannan vastuulliset alusasut lisäävät lempeyttä arkeen

Lovanna Lingerie on uusi suomalainen vastuullinen alusvaatemerkki, jonka tarkoituksena on välittää hyväksyvää kehokulttuuria. Sen lisäksi, että alusasujen valmistuksessa on käytetty kierrätys-, luomu- ja selluloosakuituja ja niillä on Öko-Tex Standardi, alusasut on suunniteltu istumaan täydellisesti.

Lovannan valtavan kauniita, aidosti mukavia ja pehmeitä alusasuja sovitellessamme päädyimme keskustelemaan siitä, miten äitiys on muuttanut suhdettamme kehoon. Tulimme yhteistuumin johtopäätökseen, että paljon, mutta myös hyvällä tavalla.

Lovannan alusasut ovat vastuullisia.

Lovannan alusasut ovat vastuullisia.

Raskaus, imetys ja vauvavuoden vähäuniset yöt ovat jättäneet myös meidän kehoihin jälkiä: raskausarpia, appelsiini-ihoa ja tummuneita silmäpusseja, mutta ne kertovat jostakin suuremmasta. Ilman niitä ei olisi syntynyt maailman tärkeintä pientä ihmistä.

Kun tajuntaamme virtaa jatkuvalla syötöllä täydelliseksi viilattuja valokuvia virheettömistä kehoista, voi olla vaikea suhtautua itseensä arvostavasti ja lempeydellä. Vaikka olo olisi peilin eteen kävellessä itsevarma, niin kuin Oona sanoitti. Hyvin pian omasta vartalosta alkaa kuitenkin etsiä korjattavaa.

Ehkä salaisuus onkin se, että katsomisen sijaan kuuntelee kehon viestejä. Mitä kehoni tarvitsee juuri nyt? Oppiessa ymmärtämään oman kehon tarpeita paremmin ja palvellessa sitä sen toivomalla liikkeellä ja ravinnolla, tulee kuin huomaamatta myös katsottua sitä kauniimmin. Keho ja mieli kulkevat vahvasti käsikädessä.

Lovannan vastuulliset alusvaatteet.

Äitiarjen vuoristoradassa on myös hyvä pysähtyä sen äärelle, miten kimmeltävillä silmillä lapsi katsoo sinua. Lapselle merkitsee se, että olet siinä, läsnä ja kuuntelet. Voisiko samaa ammentaa myös itselle? Rohkaisevilla sanoilla ja hyväksyvällä katseella pääsee pitkälle. Ja aina paras on aloittaa itsestä.

Äitiys jättää kehoon jälkiä, mutta niihin kannattaa suhtautua lempeämmin.

Lovanna tuo lempeyttä arkeen.

Lovannan joustavat ja kauniin materiaalein viimeistellyt alusasut saivat meidät ihastumaan. Kun mistään ei purista tai kiristä, jäi tilaa elää, nauraa ja nauttia hyvästä seurasta.

Oonan yllä kuvissa näkyy upea Eve Bralette ja Eve Brazilian alushousut kauniissa punaisessa värissä. Toiseksi suosikiksi nousi Glow Bralette ja korkeavyötäröiset alushousut mustana. Ruusukultaiset yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden. Annan suosikeiksi nousivat pehmeä Glow Bralette Blush -sävyssä, sekä Glow korkeavyötäröiset alushousut. Eve Bralette ja Eve Brazilian tuntuivat myös niin omilta.

Kiitos upea Lovanna, kun saimme kokeilla ekologisia alusvaatteitanne ja nostattaa keskustelua äidin kehorauhaan liittyen.

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.