fbpx
Äitien puistojooga 9.9. Kansallismuseon Kesäpihalla

Äitien puistojooga 9.9. Kansallismuseon Kesäpihalla

Sadesää väistyi kuin tarkoituksella kirkkaaksi auringonpaisteeksi, kun kokoonnuimme Äitipiirin ja Suomen Kansallismuseon yhteistyössä järjestämään Äitien puistojoogaan 9.9. Kesäpihalle. Aurinkoisesta aamusta nautti kanssamme yli 30 äitiä vauvoineen. Tapahtuma oli tällä kertaa kaikille avoin ja maksuton, ja Äitipiiri ohjaa 50 % tapahtumakumppanuuksien tuotoista Vennerin ruokabokseihin. Koemme erityisen tärkeänä olla mukana edistämässä vähävaraisten perheiden hyvinvointia ravitsevilla ruokalähetyksillä. ?

Äitipiirin syksy käynnistyi mitä parhaimmalla tavalla 9.9., kun saimme kokoontua upean äitiyhteisömme kanssa Äitien puistojoogaan Kansallismuseon vehreälle Kesäpihalle. Tapahtuman suosio yllätti meidät iloisesti, kun tapahtuma täyttyi alta aikayksikön – olemme valtavan kiitollisia jokaiselle äidille, joka osallistui tapahtumaamme tänä epävarmana aikana. Sähköpostiin kilahtaneet ilmoittautumiset saivat joka kerta hymyn huulillemme!

Äitien puistojoogan aloitti Äitipiirin Rosa Auffermanin ohjaama dynaaminen ja vahvistava joogaharjoitus, jossa jokainen sai voimaa ja virtaa omaan arkeensa. Rosan lempeät sanat pysäyttävät hetkeen ja auttavat kohtaamaan itsensä, joka kerta. Myös vauvat joogailivat iloisesti mukana, milloin jokeltaen ja ruohoa maistellen!

Joogan jälkeen jokainen osallistuja sai itselleen goodie bagin täynnä iloisia yllätyksiä. Tämän kertaisesta lahjakassista paljastui:

Lisäksi kaikki osallistujat saavat vielä käyttöönsä Vennerin keittiössä -reseptipalvelun kokkivideoineen ja resepteineen. Jee! Kiitos kaikille upeille yhteistyökumppaneillemme jälleen kerran. ✨

Äitipiirin pikatreffeillä oli tarjolla välipalaa pienille ja isoille, sekä The Gutsy Captain Kombuchaa. Kiitos herkullisista porejuomista!

Jokaisessa Äitipiirin tapahtumassa ilahdumme kaikista kohtaamisista. On aina valtavan antoisaa pysähtyä keskustelemaan toisten äitien kanssa, jakaa arkea, niitä normaaleja lapsen kehitysvaiheita ja innostua yhteisöllisyydestä, jonka olemme yhdessä rakentaneet. Lähes joka kerta tapahtumissamme saamme tavata äitejä, joiden kanssa saamme kehittää Äitipiiriä yhä parempaan suuntaan – palautteiden ja toiveiden voimin. Ihana äiti, kun juttelet kanssamme ja olet sydämellä mukana toiminnassamme!

Kiitos kaikille, jotka olitte mukana Äitien puistojoogassa! Let’s kick this autumn on!

Kuulette pian lisää Äitipiirin tulevista syksyn tapahtumista. Luvassa mm. säännöllisiä Hyvinvointiaamuja inspiroivalla Saga Yogalla.

Seuraa meitä Instagramissa, Facebookissa ja Linkedinissä ja vieraile kotisivuillamme www.aitipiiri.fi, niin pysyt kartalla tulevista eventeistämme!

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.