fbpx

Äitipiiri Goes Live 25.4.

Vietimme ensimmäistä Äitipiiri Goes Live -tapahtumaa 25.4. kotiin toimitetun aamiaisen, goodie bagin ja Instagram live -lähetyksen puitteissa. Saimme liveen vieraaksi energisen ja inspiroivan bloggaaja, yrittäjä ja pian kahden lapsen äidin Saranda Dedollin, joka jakamat vinkit äidin hyvinvointiin, yrittäjyyteen ja poikkeusajan perhe-elämään tulevat varmasti hyötykäyttöön!

Vaikka Äitipiirin fyysiset tapahtumat ovatkin nyt tauolla määrittelemättömän ajan, on tiimimme ideoinut ahkerasti tapahtumia uudessa muodossaan: nimittäin etätapahtumia!

Viime lauantaina 25.4. koitti päivä, kun ihka ensimmäinen Äitipiiri Goes Live -tapahtumamme näki päivänvalon. Kevätaamu alkoi entistä kauniimpana ja kirkkaampana, kun yhteistyökumppanimme Makers kahvilan Minnie toimitti kaikkiin tapahtumaan osallistuneiden äitien kotiovelle ravitsevan aamiaisen ja goodie bagin täynnä hyvän olon tuotteita.

Ja mitä aamiaiskassista paljastuikaan? Täytetty kauraleipä pestolla, chiapuuro granolalla ja marjoilla, sekä ihana puolukka-kookos raakaleivos. Nam, oli niin hyvää!

Entä goodie bagista? Foodinin terveellisiä herkkuja (ah, heidän raakasuklaat!), Urtekramin arkeen sopivaa luonnonkosmetiikkaa, Green Planet Astronautsin luomulaatuisia Space Snack -smoothieita ja Pocket Rocket -uutuuspatukoita, Gipsy Parrotin kauniit pinnit, sekä alekoodi Makersin tuotteisiin hyödynnettäväksi. Ihan huikea paketti äidin hyvinvointia tukevia tuotteita, jotka tuovat iloa pitkään <3

Iso kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Koska Äitipiiri Goes Live -tapahtuma tuotiin kotiin äidin arkea piristämään, kuului tapahtumaamme myös Instagram live -lähetys, johon saimme vieraaksi inspiroivan bloggaaja, yrittäjä ja pian kahden lapsen äiti Saranda Dedollin. Mikäli et ole vielä tutustunut Sarandan Tyhjä ajatus -blogiin, suosittelemme ottamaan sen lukulistalle! Saranda käsittelee blogissaan mm. äitiyttä, vastuullisia valintoja ja naiseutta – rennosti ja sydämellisellä otteella!

Saranda vastasi live -lähetyksessämme kysymyksiimme mm. uravalinnoistaan, työn ja perhe-elämän tasapainottelusta ja jakoi hyväksi todettuja vinkkejä hyvinvoinnin säilyttämiseen vauvavuonna. Sarandan haastattelusta jäi erityisesti mieleen se, että hän kannustaa äitejä pyhittämään aikaa puhtaalle rentoutumiselle – varmasti jokainen meistää voi myöntää käsi sydämellään, että se jos joku on lapsiperhearjessa tärkeää! Kotityöt kyllä odottavat!

Jos et ehtinyt vielä katsoa live -lähetystämme, voit katsoa sen Äitipiirin Igtv:stä.

Harmiksemme emme välttyneet livessä teknisiltä haasteilta, kun Telian verkkoyhteyden ongelmat huononsivat kuuluvuutta. Pienellä soveltamisella saimme kuitenkin lähetyksen maaliin ja olemme valtavan iloisia aivan jokaisesta mukana olleesta <3 KIITOS, kun osallistuit tapahtumaamme ja annoit palautetta!

Odotamme innolla tulevia tapahtumia etänä ja livenä! Ihanaa, kun olet osana kasvavaa  yhteisöämme! Jos Äitipiiri on sinulle uusi tuttavuus, toivotamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme <3

Teksti: Anna Korhonen

Kuvat: Anna Korhonen, Makers & Saranda Dedolli

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.