fbpx
aitipiiri-goes-live-kansi

Äitipiiri Goes Live 6.6.

Näin kesän alkuun oli toisen Äitipiiri Goes Live -tapahtuman aika, jossa oli tällä kertaa teemana kuukausiteeman mukaisesti arjen voimavarat. Lauantaina 6.6. saimme nauttia kotiin toimitetusta brunssista ja goodie bagista, sekä osallistua tapahtuman zoom -lähetykseen. Joogaharjoituksen lisäksi vieraana oli Helianna, joka tunnetaan Heliavisuals –valokuvausbrändistään. Helianna jakoi meille ajatuksiaan omasta matkastaan äidiksi ja yrittäjäksi – ihanan avoimesti ja rohkaisevasti. 

Äitipiiri Goes Live -tapahtuman brunssin toimitti jokaisen osallistujan kotiovelle Helsingissä Oh My Goodness, Tampereella Mama Bear ja Turussa Powau. Ah, mitä herkkuja! Menuun oli valikoitu ravitsevia raaka-aineita, kuten tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Löytyi smoothieta, chiavanukasta ja herkullisia täytettyjä leipiä!

Aitipiiri-goes-live.brunssi

Tapahtumamme goodie bagista paljastui tuotteita hyvään oloon: Sarwa Yogan joogavälineitä, LuKLabelin käytännöllisiä asusteita kotiin Foodinin terveellisiä herkkuja, Népran alennus (ihan parhaisiin) treenivaatteisiin ja Muru Baby Foodin maistiaisia vauvalle.

aitipiiri-goes-live-yhteistyökumppanit

aitipiiri-goes-live-goodiebag

Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Zoom-lähetyksessä meillä oli ensimmäisenä Äitipiirin Rosan ohjaama joogaharjoitus, joka vahvisti kehoa terveellä tavalla ja vei lempeydellään rentoutuneeseen tilaan. Harjoituksessa keskityimme hermoston rauhoittamiseen. Hyödynsimme Sarwa Yogalta goodie bageihin saatua joogatiiltä ja korkkipalloa tuomaan avustusta asanoihin. Joogasta jäi käteen hengitysharjoituksia ja asanoita, joita voi tehdä arjessa myös vauva sylissä.

aitipiiri-goes-live-jooga

Rosan vaatteet saatu | Népra

aitipiiri-goes-live-korkkipallo

Seuraavaksi oli säteilevän kolmen lapsen äidin, Heliannan, puheenvuoron aika. Heliannan puheesta välittyi aito halu tehdä itselle mielekästä uraa kuitenkin perhe keskiössä. Helianna nimesi yhdeksi tärkeäksi opikseen edellisten vuosien aikana kyvyn kieltäytyä. Tämä rajojen asettaminen ja itsensä johtaminen on (työ)hyvinvoinnin kannalta äärimmäisen tärkeä taito.

Heliannan mukaan 3 asiaa, jotka hänelle mahdollistavat yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisen, ovat:

  1. Puolison tuki
  2. Perhe-elämän säädön sietäminen ja siitä nauttiminen, että on oma rytmi ja omannäköinen elämä.
  3. “Läpi harmaan kiven” -asenne. Äitiys on kaikista tärkeintä, mutta äärimmäisen tärkeää on myös saada tehdä rakastamaansa työtä. 

Kiitos Helianna, kun tulit vieraaksemme! <3

Odotamme jo innolla seuraavia tapahtumia, pian myös taas kasvotusten:

Äitipiirin puistopilates 10.6. klo 10:00. Ilmoittaudu mukaan!

Äitipiirin puistojooga 17.6. klo 10:00. Ilmoittaudu mukaan!

aitipiiri-goes-live-nepra

Annan vaatteet saatu | Népra

Teksti: Rosa Auffermann

Kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.