vertaistukea-kuulokkeissa-äitipiiri-listasi-parhaat-äitipodit-kansi

Vertaistukea kuulokkeissa? Äitipiiri listasi parhaat äiti -podit!

Share on facebook
Share on linkedin

Suursuosioon nousseiden podcastien aihepiiri on laajentunut viimeisen vuoden aikana myös äitiyden osa-alueelle, hurraa! Mukaansatempaavaa ja vertaistuellista kuunneltavaa on tarjolla moneen makuun. Äitipiiri listasi tämän hetken parhaat äiti -podit, joiden parissa sujuu rattoisasti työmatka, ruoanlaitto tai imetyshetki. Leppoisia kuunteluhetkiä!

vertaistukea-kuulokkeissa-äitipirii-listasi-parhaat-äitipodit-sohva

Hey baby – podcast

Kaipaatko arkeesi puhetta modernista äitiydestä? Hey baby – podcast syntyi kahden luovan alan yrittäjän Kirsikka Simbergin ja Vivian Valpurin halusta jakaa esikoisraskauden synnyttämiä ajatuksia ja tunteita rennosti, mutta rehellisesti. Hey baby  on mahtava odottajan podi, jonka hersyvä huumori kannattelee raskausaikaa kepein tunnelmin. Podista saat vinkkejä odotusajan fancyyn pukeutumiseen ja ymmärrystä suolakurkkuhimoon. Kuuntele podia tästä.

Kotona -podcast

Kotona podcast avaa ikkunan äitiyslomalla ja hoitovapaalla tapahtuvaan elämään. Podissa ystävykset Sara ja Iiris pohtivat niin raskauden muuttamaa kehoa, uudelleen muovautuvaa parisuhdetta kuin paljon keskustelua herättävää imetystä. Kotona podcast pureutuu ajankohtaisiin teemoihin huumorilla, joka piristää kotiäitiä vaipanvaihdon keskellä. Löydät podin mm. Spotifysta.

Mutsimedia -podcast

Oletko äiti, jolla on herännyt lasten myötä kipinä vaihtaa uraa tai ryhtyä yrittäjäksi? Mutsimedian podcastissa mutsit Mia ja Maria käyvät kiinnostavaa keskustelua ruuhkavuosien ja uran yhdistämisestä, sekä antavat omat vinkkinsä äidin hyvään oloon intensiviisen arjen keskellä: hyötyliikunta, check! Mutsimedian podia voit kuunnella Radioplayssa.

Tuplashotti -podcast

Rehellistä puhetta äitiydestä & yrittäjyydestä jakavat myös Tuplashotti -podin Mia Ehrnrooth ja Maria Friström. Kansainvälistä uraa luoneet mamat nostavat podissaan keskusteluun tärkeitä teemoja: intohimo, huijarisyndrooma ja raha. Tuplashotti podista bongattu myös merkittäviä vinkkejä äidin ajanhallintaan. Kuuntele Tuplashottia tästä.

vertaistukea kuulokkeissa-äitipiiri listasi parhaat äitipodit

Teksti: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

×
×

Cart