fbpx
vertaistukea-kuulokkeissa-äitipiiri-listasi-parhaat-äitipodit-kansi

Vertaistukea kuulokkeissa? Äitipiiri listasi parhaat äiti -podit!

Suursuosioon nousseiden podcastien aihepiiri on laajentunut viimeisen vuoden aikana myös äitiyden osa-alueelle, hurraa! Mukaansatempaavaa ja vertaistuellista kuunneltavaa on tarjolla moneen makuun. Äitipiiri listasi tämän hetken parhaat äiti -podit, joiden parissa sujuu rattoisasti työmatka, ruoanlaitto tai imetyshetki. Leppoisia kuunteluhetkiä!

vertaistukea-kuulokkeissa-äitipirii-listasi-parhaat-äitipodit-sohva

Hey baby – podcast

Kaipaatko arkeesi puhetta modernista äitiydestä? Hey baby – podcast syntyi kahden luovan alan yrittäjän Kirsikka Simbergin ja Vivian Valpurin halusta jakaa esikoisraskauden synnyttämiä ajatuksia ja tunteita rennosti, mutta rehellisesti.  Sittemmin podia vetää enää Vivian. Hey baby  on mahtava odottajan podi, jonka hersyvä huumori kannattelee raskausaikaa kepein tunnelmin. Podista saat vinkkejä odotusajan fancyyn pukeutumiseen ja ymmärrystä suolakurkkuhimoon. Kuuntele podia tästä.

Kotona -podcast

Kotona podcast avaa ikkunan äitiyslomalla ja hoitovapaalla tapahtuvaan elämään. Podissa ystävykset Sara ja Iiris pohtivat niin raskauden muuttamaa kehoa, uudelleen muovautuvaa parisuhdetta kuin paljon keskustelua herättävää imetystä. Kotona podcast pureutuu ajankohtaisiin teemoihin huumorilla, joka piristää kotiäitiä vaipanvaihdon keskellä. Löydät podin mm. Spotifysta.

Mamacitas -podcast

Super suosituksi noussut Mamacitas -podcast on Pinjan ja Miian rento ja vaiettuja aiheita avaava podcast äitiydestä ja perhe-elämästä. Tätä podia kuunnellessa saa nauraa ja pyyhkiä silmäkulmia – sen verran hyviä aiheita mimmit ovat podiinsa valinneet! Voit kuunnella podia mm. Spotifyssa.

Tuplashotti -podcast

Rehellistä puhetta äitiydestä & yrittäjyydestä jakavat myös Tuplashotti -podin Mia Ehrnrooth ja Maria Friström. Kansainvälistä uraa luoneet mamat nostavat podissaan keskusteluun tärkeitä teemoja: intohimo, huijarisyndrooma ja raha. Tuplashotti podista bongattu myös merkittäviä vinkkejä äidin ajanhallintaan. Kuuntele Tuplashottia tästä.

Bisnestä ja bebejä -podcast

Bisnestä ja bebejä -podcast on tuore äitiyttä ja yrittämistä käsittelevä podcast, jossa ovat äänessä vastuullisuusvaikuttaja ja kirjailija Saranda Dedolli ja ystävänsä Ani Frei. Podcastissa jaetaan aitoja kokemuksia äitiyden matkalta, eikä sanoja säästellä myöskään vaikeista aiheista, kuten lapsettomuushoidoista, masennuksesta ja työuupumuksesta. Upea podcast täynnä tunnetta! Kuuntele podcastia Spofityssa.

vertaistukea kuulokkeissa-äitipiiri listasi parhaat äitipodit

Teksti: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.