fbpx
Äitipiiri x Papu Store after work

Äitipiiri x Papu Store After work 11.11.

Marraskuinen ilta täyttyi after work -tunnelmasta 11.11., kun kokoonnuimme äitipiiriläisten kera Papu Storella. Illan ohjelmassa oli upea Äiti-Lapsi muotinäytös, herkuttelua, tarjouksia ja rentoa yhdessäoloa. Myös syksyisiä stailausvinkkejä jaettiin, kun Papun Mari Jaakkola otti lavan haltuun. Lue lisää illan ohjelmasta!

Keskiviikkoiltana 11.11. Papu Store Pohjoisesplanadilla täyttyi muodista, iloisista ihmisistä ja rennosta tunnelmasta. Piristystä pimenevään syksyyn toi Äitipiirin ja Papu Storen yhteinen after work -tapahtuma.

 

After workin aloitti 5 upean äidin ja lasten tähdittämä muotinäytös, jossa oli esillä Papun AW 2020 -mallisto. Kerrassaan tyylikkäitä ja rohkeita malleja oli näytös täynnä! Kiitos vielä suuresti kaikille tapahtumamme malleille, isoille ja pienille! Mallien hiusmuotoilutuotteet tarjosi tapahtumaamme Herbina.

Äitipiirin ja Papu Storen after work

Muotinäytöksen jälkeen pääsimme kuulemaan Papu Storiesin Marin stailausvinkkejä syksyiseen pukeutumiseen. Näin vallitsevana aikana kotoilu korostuu, joten Mari antoi pukeutumisniksinsä erityisesti mukavaan ja väljään pukeutumiseen. Papun syksyn uutuuksiin ja klassikoihin voit tutustua helposti tästä: www.papustories.com.

Marin stailausvinkkien jälkeen saimme nauttia tarjoiluista after work henkeen. Herkut tapahtumaamme tarjosi Foodin, The Gutsy Captain Kombucha & Chia Buddy. Raakasuklaaherkut, kuplivat kombuchat ja herkulliset chiavälipalat katosivat parempiin suihin hetkessä, nam!

Illan ohjelmassa oli lisäksi rentoa yhdessäoloa ja ostoksia hyvillä tarjouksilla. Jokainen sai napata kotiinsa vielä tuhdin goodie bagin, josta paljastui tällä kertaa:

  • Urtekramin luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet tarjosi Sugar.
  • Lily Lolon ripsiväri. Tuotteen tarjosi Sugar.
  • Foodinin terveellisiä herkkuja & kookosvettä.
  • Papu Storen alekoodi.
  • Népran alekoodi vastuullisiin treenivaatteisiin.

Lämmin kiitos kaikki tapahtumamme upeat yhteistyökumppanit!

Kiitos myös illan ihanat osallistujat! <3 Oli ihana nähdä jälleen!

Ilmoittaudu syksyn viimeiseen Hyvinvointiaamuun 27.11. Hyvinvointiaamun aiheena on äitiys & yrittäjyys.

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.