Äitipiiri – Kohti kukoistavaa äitiyttä.

Äidin hyvinvointi on koko perheen hyvinvoinnin lähtökohta. Äitipiiristä saat iloa ja voimaa vanhemmuuteen.

Äitipiiri on urbaanin äidin yhteisö, johon jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Mistä kaikki sai alkunsa?

Äitipiiri syntyi ideasta luoda äitien keskuuteen jotain uutta – aidosti yhteisöllistä, virkistävää ja voimaannuttavaa äitikulttuuria. Jotta tuore äiti ei jäisi yksin, vaan pääsisi osaksi Äitipiiriä kasvamaan kukoistavaksi versioksi itsestään. Kaupunkimiljöön ilojen ja haasteiden keskellä.

Koska äitien hyvinvointitapahtumia ei ollut vielä tarjolla vuonna 2015, Äitipiirin perustaja Anna Korhonen alkoi järjestämään niitä Vaasassa esikoisensa äitiysvapaalla. Yritysten kanssa yhteistyössä järjestettyjen tapahtumien täyttyminen varmisti sen, että äidit tarvitsevat tukea hyvän olon vaalimiseen.

Kipinä äitien parissa työskentelyyn johti siihen, että Äitipiiri kulkeutui muuttolaatikoiden mukana Helsinkiin.

Äitipiiri on toiminut Helsingissä vuodesta 2019 asti ja lähes kuukausittaisissa tapahtumissa on käynyt jo yli 350 äitiä. Olet lämpimästi tervetuloa elävään äitiyhteisöömme – virkistäytymään, verkostoitumaan ja voimaantumaan!

Äitipiirin keskiössä on kukoistava äiti

Äitipiirin tiimi

Äitipiirin tiimi koostuu yrittäjä-äideistä ja hyvinvoinnin ammattilaisista, joiden yhteisenä sydämen palona on äidin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen.

Äitipiirin arvot

Rohkeus

Rohkeus tarkoittaa meille kykyä olla äidin hyvinvoinnin puolestapuhuja, myös yhteiskunnallisesti. Tavoitteenamme onkin ottaa vahvaa jalansijaa tuoreen äidin tukipilarina.

Lempeys

Maailma tarvitsee enemmän lempeyttä. Äitipiirissä jokainen äiti on yhtä arvokas ja hänet kohdataan lempeästi rohkaisten ja kannustaen. Jotta jokainen äiti voisi kukoistaa.

Armollisuus

Elämme aikaa, joka uuvuttaa – myös meitä äitejä. Haluamnme luoda ympärillemme armollista äitikulttuuria, joka voimauttaa ja sallii keskeneräisyyden. Momshamingin aika on ohi. 

Ekologisuus

Kestävä elämäntapa on tullut jäädäkseen, myös perheissä. Äitipiirin toiminnassa on vahvasti mukana kotimaiset vastuulliset yritykset, joiden tuotteet & palvelut tekevät hyvää myös planeetalle.

Äitipiirin arvoja ovat rohkeus, lempeys ja ekologisuus.