Äitipiiri

Äitipiiri syntyi ideasta luoda äidille modernia vapaa-ajan toimintaa, jonka kautta voi saada uusia ystäviä, iloa ja voimaa äitiyteen. Äitipiirin toiminnan keskiössä on hyvinvoiva äiti. 

Koska äitien tapahtumia ei ollut vielä tarjolla vuonna 2015, Äitipiirin perustaja Anna Korhonen alkoi järjestämään niitä Vaasassa esikoisensa äitiysvapaalla. Yritysten kanssa yhteistyössä järjestettyjen tapahtumien täyttyminen varmisti sen, että äidin hyvinvointia tukeville tapahtumille on kysyntää.

Nyt Äitipiiri on rantautunut Helsinkiin. Äitipiiri on urbaanin äidin yhteisö, jonka keskiössä ovat hyvän olon tapahtumat.  Äitipiirissä virkistäydytään, verkostoidutaan ja voimaannutaan. Lue lisää tapahtumistamme.

Tekijät

Äitipiiri-tekijat

Anna Korhonen

CEO

Anna on kahden leikki-ikäisen lapsen äiti, varhaiskasvatuksen opettaja & yrittäjä. Anna inspiroituu äitien yhteisöllisyydestä, merellisestä luonnosta ja arjen estetiikasta. Äitipiiri on Annan ”kolmas lapsi”, jonka kehittämiseen hän suhtautuu suurella sydämellä. Lue lisää Annasta. 

Arvomme

+ Rohkeus

+ Lempeys

+ Ekologisuus

Yhteistyö

Äitipiiri tekee yhteistyötä saman arvomaailman jakavien yritysten kanssa. Lähde kanssamme edistämään äidin hyvinvointia. Ota yhteyttä!

"Järjestimme yhteistyössä Äitipiirin kanssa rentouttavan aamun ihanille äideille TRE <3 Nide konseptikirjakaupassamme Kämp Gallerian Gardenissa. Yhteistyömme oli sujuvaa läpi projektin"

Laura / TRE <3 Nide

Close Menu
×
×

Cart