fbpx
Äitipiirin Ekopiknik 19.6

Äitipiirin Ekopiknik 19.6

Juhannusviikolla Äitipiiri järjesti Ekopiknikin yhdessä Helsingin kauneimmassa miljöössä, Esplanadin puistossa. Ilta-auringon lämpöön katettiin viltit eväskoreineen. Pehmeät tyynyt, raikkaat juomat ja tuoreet tarjottavat olivat valmiita ottamaan äidit ja mukana tulevat muksut vastaan, kun kello löi kuusi. 

Äitipiirin Ekopiknik

Ekopiknikillä kuulimme Tyhjä ajatusblogissaan vastuullisesta arjesta kirjoittavan tuoreen äidin & kirjailijan Saranda Dedollin ajatuksia vihreämmästä perhearjesta. Sarandan jakamien vinkkien pohjalta kävimme antoisaa keskustelua ekologisista valinnoista äitiyden osa-alueella.

On erittäin jees kierrättää lasten vaatteet ja varusteet eteenpäin, suosia kasvispainotteista ruokaa ja kasvattaa lasta kohtuulliseen kuluttamiseen. Vastuullisia valintoja priorisoidessa on kuitenkin tärkeä osata olla myös äitinä itselleen lempeä ja armollinen. Hyvä ja vastuullinen äitiys syntyy ennen kaikkea itseään kuunnellen.

Tuoretta patonkia, hummusta & raikkaita luomuvihanneksia* popsien kävimme äitien kesken keskustelua myös siitä miten hienoja asioita voimme äitiyden inspiroimana saavuttaa. Saranda Dedollin tarina oman kirjan Tee maailmasta parempi paikka kirjoittamisesta raskaana ollessa ja lapsen syntymän jälkeen antaa oivan esimerkin siitä, että unelmat voivat toteutua myös keskellä perhe-elämää. 

Äitipiirin Ekopiknik

Muistathan äiti, että sinussakin on niin paljon potentiaalia haaveiden saattamiseen todeksi ❤

Suuri kiitos Äitipiirin Ekopiknikille osallistuneille. Tunnelma oli rento ja puhetta pulppuava. Lapset huomioitiin Ekopiknikillä värityskuvilla ja kirjakorilla. Mukana hengailevat vauvat viihtyivät äidin sylissä iloista puheensorinaa kuunnellen. Mahtavia tyyppejä!

Äitipiirin Ekopiknik

Äitipiirin Ekopiknik

Äitipiirin tapahtumat jatkuvat taas elokuusta eteenpäin – emme malttaisi odottaa niiden julkaisua. Ota meidät seurantaan instagramissa @aitipiiri niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista eventeistä!

Nähdään elokuussa! ❤ 

* Sponsoroinut Ruokakauppa Reilu

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.