fbpx
Äitipiirin Hyvinvointiaamu 25.9. oli yhteisöllinen.

Äitipiirin Hyvinvointiaamu 25.9. – vierailevana luennoitsijana Leeni Viio

Äitipiiri järjestää syksyn aikana useampia Hyvinvointiaamuja, joiden ohjelmaan sisältyy mielenkiintoisten vierailijoiden puheenvuoroja, ohjattua keskustelua ja verkostoitumista, sekä ravitsevia tarjoiluja ja goodie bageja. 25.9. vietimme Äitipiirin ensimmäistä Hyvinvointiaamua, jossa vieraili luennoimassa hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Leeni Viio, sekä Népran perustaja Anna-Mari Niutanen. Lue lisää mitä muuta Hyvinvointiaamuun sisältyikään!

Kun tupa oli saatu täyteen äitejä ja vauvoja, aloitti Hyvinvointiaamun hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Leeni Viion puheenvuoro äidin hyvinvoinnista ja sitä tukevasta ruokavaliosta. Leenin lempeät ja armolliset sanat muistuttivat, että äitinä on hyvä muistaa omien voimavarojen rajallisuus, mutta samaan aikaan kiinnittää huomiota pieniin arjen valintoihin. Leeni toi puheenvuorossaan esille näkökulmia mm. seuraaviin aihe-alueisiin liittyen:

  • Uni
  • Suoliston hyvinvointi
  • Makeanhimo ja siitä irtautuminen
  • Sisäinen kello erityisesti ruokailun näkökulmasta
  • Kofeiinin käyttö
  • Imetys

On täysin luonnollista, että vauvavuoden aikana univelan kertyessä tulee mielitekoja, jotka eivät välttämättä tue omaa jaksamista parhaalla mahdollisella tavalla. Leeni kannustikin ottamaan aikaa levolle ja palautumiselle. Vauvan nukkuessa pienet päiväunet tekevät terää ja hillitsevät puolestaan kehoa kuormittavien mielitekojen heräämistä. Virkeämpänä valitsee usein paremmin sen sijaan, että keho hakee energiaa karkkipussilta tai liiallisesta kahvinjuonnista. Niin totta!

Äitipiirin Hyvinvointiaamussa kuultiin Leeni Viion puheenvuoro.

Leenin mielenkiintoisen luennon jälkeen saimme kuulla ihastuttavan treenivaarebrändi Népran perustajan Anna-Marin ajatuksia vastuullisuudesta ja hitusen paremmista treenivaatevalinnoista. Anna-Mari kiteytti vastuullisen ostamisen oivallisesti: On vastuullisinta jättää vaate ostamatta, mutta toiseksi vastuullisinta on valita mahdollisimman vastuullisesti tuotettu vaate. Läpinäkyvän tuotantoketjun omaavia ja aidosti rakkaudella valmistettuja tuotteita tulee vaalineeksi myös omassa vaatekaapissaan pidempään ja hartaammin. Népran vaatteet ovat hyvä esimerkki niistä! 💛

Äitipiirin Hyvinvointiaamussa vieraili myös Népran perustaja Anna-Mari.

Inspiroivien naisyrittäjien puheenvuorojen jälkeen jatkui tapahtumamme ohjatun keskustelun ja verkostoitumisen, sekä smoothie -workshopin puitteissa pienryhmittäin.

Äitipiirin Hyvinvointiaamun smoothie-workshopissa valmistui 2 smoothieta.

Smoothie-workshopissa valmistui 2 erilaista smoothieta: Äidin vihersmoothie ja Minin herkkusmoothie. Ihanana apulaisena smoothien teossa oli Green Planet Astronautsin Milla, joka antoi omat vinkkinsä lapsen makuun sopivan smoothien tekoon. Tiesitkö, että välipalamerkki Green Planet Astronauts sai alkunsa tavallisesta kotikeittiöstä, kun Milla alkoi valmistaa smoothieita kaurapuuron jämistä? Ihan mahtavaa!

Rennon puheensorinan, kohtaamisten ja vauvojen jokeltelun lomassa jokainen tapahtumaan osallistuja sai itselleen goodie bagin, josta löytyi tällä kertaa niin terveellisiä herkkuja Foodinilta, välipaloja Green Planet Astronautsilta, kombuchaa Gutsy Captainilta sekä ihanat scrunchiet Népralta.

Äitipiirin Hyvinvointiaamun goodie bagissa oli monenlaisia herkkuja.

Kiitos suuresti kaikille tapahtumaan osallistuneille mamoille ja bebeille! Oli ihana tavata ihan jokaista! Kiitos myös upeat yhteistyökumppanimme Népra, Foodin, Green Planet Astronauts & Gutsy Captain Kombucha, kun mahdollistitte tapahtumaamme herkullisia tarjoiluja ja goodie bagit äideille.

Äitipiirin seuraava Hyvinvointiaamu onkin jo heti lokakuussa, 30.10. Vieraile sivullamme www.aitipiiri.fi & seuraa meitä Instagramissa @aitipiiri, niin pääset ilmoittautumaan mukaan!

Kurkkaa vielä aikaisempien tapahtumiemme tunnelmiin:

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.