fbpx
Äitipiirin Hyvinvointiaamu

Äitipiirin Hyvinvointiaamu 30.10. – Armollisesta äitiydestä keskustelemassa vaikuttajat Adama Sofia ja Siljain.

Lokakuun viimeisenä perjantaina kokoonnuimme äitien ja vauvojen kanssa Äitipiirin Hyvinvointiaamuun Saga Yogalle. Hyvinvointiaamun kantavana teemana oli tällä kertaa armollinen äitiys, johon vaikuttaja ja hyvinvointiyrittäjä Adama Sofia sekä opettaja ja instabloggaaja Siljain toivat paneelikeskustelussa hienoja näkökulmia. Aamutilaisuuden ohjelmassa oli lisäksi Rosa Auffermanin ohjaama mieltä rauhoittava hengitysharjoitus, sekä tuttuun tapaan pientä tarjottavaa, ohjattua keskustelua ja verkostoitumista sekä goodie bagit kaikille osallistujille. Hyppää mukaan tapahtumamme tunnelmiin!

Aamu valkeni kauniisti Punavuoressa juuri sopivasti Äitipiirin Hyvinvointiaamuun. Kun Saga Yogan kauniissa Space Studiossa oli laitettu kynttilät palamaan, tarjoilut esille ja goodie bagit ojennukseen – oli aika toivottaa tervetulleeksi tapahtumaan saapuvat mamat vauvoineen.

Pienen tervetuliaistoivotuksen jälkeen oli tapahtumassa vuorossa Äitipiirin Rosa Auffermanin ohjaama mieltä rauhoittava hengitysharjoitus. Rosa ohjasi muutamia helppoja ja yksinkertaisia liikkeitä, joilla voi rauhoittaa mieltä arjen keskellä. Rosan lempeässä ohjauksessa sai voimaa siihen, että riittää ja on hyvä juuri tällaisena äitinä. Tämä jos joku on tärkeä viesti ihan jokaiselle äidille.

Rosa Auffermann ohjasi Hyvinvointiaamussa hengitysharjoituksen.

Äitipiirin Hyvinvointiaamu Saga Yogalla.

Lempeän hengitysharjoituksen jälkeen saimme hiljentyä kuuntelemaan paneelikeskustelua, jossa olivat vieraina vaikuttaja, Yes girl -yhteisön jäsen ja hyvinvointiyrittäjä Adama Sofia ja opettaja, instabloggaaja Siljain. Paneelikeskustelussa paneudettiin armollisen äitiyden maailmaan. Adama Sofia ja Silja kertoivat omia kokemuksiaan siitä, millainen matka raskaudesta äitiyteen on ollut, miten he toteuttavat armollisuuttaan arjessa ja kuinka he pitävät huolta omasta jaksamisestaan lapsiarjessa.

Adama Sofia ja Silja olivat vieraana Hyvinvointiaamussa.

Silja kiteytti kauniisti armollisuuden ytimen: ”Äitiys ei ole kilpajuoksu, jossa onnistun aina silloin tällöin. Koen, että onnistun äitinä joka päivä, sillä rakastan lastani ehdoitta ja tarjoan hänelle rakkautta ja turvallisen kodin, jossa kasvaa. Olen lapselleni paras mahdollinen äiti ja teen parhaani – se riittää.” Emme voi muuta kuin kompata tätä ajatusta. Juuri näinhän se on! ✨

Adaman ja Siljan keskustelusta kumpusi hyvää keskustelua myös kaikkien tapahtumaan osallistujien keskuudessa. Hyvinvointiaamussa olikin hienoa kuulla erilaisia näkökulmia armollisen äitiyden toteuttamiseen. Vaikka paikalla oli äitejä erilaisista lähtökohdista, eri kokoisista perheistä – oli näkemys armollisesta äitiydestä sama. Kun rakastaa lastaan, se riittää.

Hyvinvointiaamun tunnelmia.

Hyvinvointiaamussa oli ihana tunnelma.

Antoisan paneelikeskustelun jälkeen vietimme vielä yhteistä aikaa keskustellen pienryhmissä, verkostoituen ja nauttien tarjoiluista.

Herkkuja Hyvinvointiaamussa.

Kiitos upeat yhteistyökumppanimme Jungle Juice Bar herkullisista vihersmoothieista, Foodin terveellisistä herkuista ja juomista, sekä Gutsy Captain Kombucha vatsaa hellivästä kombuchasta. Kaikki menivät parempiin suihin! 💛

Tapahtuman goodie bagista löytyi tällä kertaa:

  • Herbinan Eco by Herbina luonnonkosmetiikkaa
  • Foodinin terveellisiä herkkuja
  • Green Planet Astronautsin kauravälipaloja
  • Jungle Juice Barin ja Népran alekoodit
  • Äitipiirin kortti

Hyvinvointiaamun goodie bag.

Hyvinvointiaamun goodie bag.

Suuri kiitos kaikille tapahtumaamme osallistuneille! Nähdään toivottavasti pian!

Katso tulevat tapahtumamme:

Äitipiiri x Papu Store After work -tapahtuma 11.11. alk. klo 17:00. Ilmoittautuminen käynnissä!

Äitipiirin Hyvinvointiaamu 27.11 alk. klo 10:00 Saga Yogalla. Teemana äitiys & yrittäjyys. Ilmoittautuminen alkaa 6.11.

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

 

 

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.