fbpx
Äitipiiri blogi on avattu!

Äitipiirin blogi on avattu – tervetuloa lukemaan!

Heinäkuu toi moneen perheeseen tuulahduksen leppoisaa lomatunnelmaa. Kiireiset arkiaamut muuttuvat seesteisiksi hetkiksi niin aamupalapöydässä kuin aurinkoisessa ulkoilmassa. Heinäkuu on lekottelun luvattu kuu. Me Äitipiirillä aavistimme lomasuunnitelmasi ja tarjoamme sinulle mukavaa kesälukemista aamukahville & riippukeinuun juuri avatun blogimme muodossa.

Äitipiirin tuore blogi toivottaa sinut tervetulleeksi virkistäytymään ja voimaantumaan. 

Äitipiirin blogissa sukellamme äitiyden ulottuvuuksiin aina raskaudesta imetykseen ja leikki-ikäisen vanhemmuuteen. Hyvää oloa vaalimme mm. herkullisten reseptien, joogaharjoitusten & kotimaisen muodin parissa. Blogi tulee päivittymään myös koosteilla Äitipiirin tapahtumista. Ilo nähdä myös sinua urbaaneissa tapahtumissamme!

Toivomme, että vietät iloisia hetkiä blogimme parissa. Kaikenlainen palaute on kuitenkin tervetullutta. Voit ottaa meihin yhteyttä rakkauskirjeen, kehitysehdotuksen tai juttuidean muodossa tästä.

Äitipiiri palaa linjoille pian!

Teksti: Anna Korhonen / Kuvat: Roosa Palokangas

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.