fbpx
Äitipiirin lokakuun hyvinvointitapahtumat kokosivat yli 100 äitiä virkistäytymään.

Pilotti ylitti odotukset: Äitipiirin viikkotapahtumat kokosivat lokakuussa yli 100 äitiä virkistäytymään

Lokakuussa pääsimme vihdoin taas live-tapahtumiemme pariin! Miten ihana olikaan kohdata yli 100 äitiä kuukauden aikana tapahtumissamme – etänä Zoomin välitykselle ja livenä. Koostimme tapahtumasta parhaat palat blogiimme – hyppää mukaan tunnelmiin!

Odotus palkittiin viimein lokakuussa, kun viikkotapahtuma -pilottimme sai tuulta alleen Hyvinvointiaamujen muodossa. Tapahtumiamme oltiin selvästi odotettu – menihän tapahtumaliput kuumille kiville ja kaikki 4 kuukauden tapahtumaa menivät hetkessä täyteen!

Kuukauden aikana tapahtumiemme ohjelmassa virkisti Annette Tallbergin Mama- ja Bebejooga, Nordic Fit Maman raskauden ja synnytyksen jälkeiseen treeniin ja Sleepyn perheen parempiin uniin liittyvät luennot sekä Marianne Lehikoisen workshop äitiyslomalta unelmauralle.

Kiitos kaikki asiantuntevat vieraamme, jotka annoitte äitiarkeen uusia näkökulmia, lempeyttä ja inspiraatiota huolehtia itsestä ruuhkavuosien keskellä. Sitähän me äidit usein tarvitsemme – kannustusta siihen, että jokainen kokisi itsensä tärkeäksi!

Tapahtumissamme äitien arkeen mukavaa vaihtelua ja helppoutta toi myös valmis aamiaispöytä, joihin saimme herkkuja kumppaneitamme: Green Planet Astronautsin kauravälipalat, Urtekramin kuivahedelmät, kaurameijerin Kaurarahkut, Jungle Juice Barin smoothiet sekä Tony’s Chocolonelyn suklaat maistuivat.

Ja koska äidit jos jotkut ansaitsevat AINA hemmottelua – goodie bageissa ilahdutti niin Weledan luonnonkosmetiikka kuin myös ravitsevat välipalat, joita voi nauttia vauva- tai lapsiarjen kahvihetkillä.

Lämmin kiitos kumppaneillemme, jotka haluatte kanssamme tehdä vanhemmuuden arjesta hitusen helpompaa ja mukavampaa!

Palautteita tapahtumistamme on tullut lukuisia, ja tässä niistä muutama:

”Kiitos taas, teette hyvää työtä, että äidit tuntisi itsensä tärkeäksi”

”Aihe oli mielenkiintoinen ja sain paljon uutta ajateltavaa. Oli ihanaa kun uskalsi sanoa ajatuksia ääneen, luottamuksellinen ilmapiiri oli tapahtumassa. Tarjottavat olivat taas herkullisia ja mikä parasta, sai juttukaverin uudesta äidistä 😍”

”Irtiotto normaalista kotipäivästä! kivoja äitejä ja minille paljon seuraa ja tutkittavaa.”

”Hyvä tunnelma, kiva tasapainoinen kokonaisuus”

”Tosi ihanat ja mukavat järjestäjät, upea paikka ja rauhallinen kiva tunnelma.”

Kiitämme suuresti kaikkia tapahtumissamme käyneitä: iloisista kohtaamisista ja hyvän tunnelman luomisesta. 💕  Olemme niin onnellisia, että Äitipiiristä on kasvanut  ihanan erilaisia äitejä yhdistävä verkosto, jossa on kannustamisen, armollisuuden ja toisten tukemisen kulttuuri – sinä äiti, olet osa uuden luomista!

Nyt nokka kohti marraskuun tapahtumia, jotka häämöttävät jo nurkan takana!

Vielä mahtuu mukaan 5.11. ja 26.11. järjestettäviin Hyvinvointitapahtumiimme livenä, sekä kaikkiin tapahtumiimme etänä – katso täältä lisätiedot!

💫 Kohtaamisiin, Anna

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.