fbpx
Äitipiirin Hyvinvointiaamu 27.11. käsitteli äitiyttä ja yrittäjyyttä.

Äitipiirin Zoom-Hyvinvointiaamu 27.11: Äitiys & Yrittäjyys

Äitipiirin syksyn viimeinen Hyvinvointiaamu järjestettiin vallitsevan tilanteen vuoksi Zoomin välityksellä. Tapahtuman aiheena oli tällä kertaa äitiys & yrittäjyys, ja saimme sinne kaksi upeaa vierasta: Milla Westerlingin ja Aini Mäensivun. Inspiroivat yrittäjänaiset jakoivat tapahtumassa omat yrittäjätarinansa. Lue lisää aamustamme!

Äitipiirin yrittäjyys teemaisen Hyvinvointiaamun miljöö muuttui ihastuttavasta Saga Yoga studiosta Zoomin ihmeelliseen maailmaan. Sehän ei ohjelmaa haitannut, vaan saimme viettää inspiroivan aamun yhdessä vieraidemme ja ympäri Suomen kertyneen osallistujajoukon kanssa.

Hyvinvointiaamun vieraina olivat tällä kertaa 2 yrittäjänaista. Milla Westerling on kolmen lapsen äiti, joka on perustanut lasten välipalamerkki Green Planet Astronautsin. Toinen vieraistamme Aini Mäensivu on kalligrafiataitelija ja suosituksi nousseen Pomelo yrittäjä yhteisön perustaja. Naiset jakoivat tapahtumassamme omat yrittäjätarinansa ja toivat omalta yrittäjän polultaan näkökulmia ja keinoja yrityksen perustamiseen. Milla nosti puheenvuorossaan esille erityisesti äitiyden ja yrittämisen yhdistämiseen liittyviä teemoja, ja Aini puolestaan jakoi 5 terävää tärppiä yritysidean kirkastamiseen liittyen.

Oli valtavan mielenkiintoista ja inspiroivaa kuulla kahden erilaisen yrittäjän tarina – kiitos siis Milla ja Aini, kun olitte vierainamme tapahtumassa!

Äitipiirin Hyvinvointiaamussa olivat vieraina Aini Mäensivu ja Milla Westerling.

Yrittäjyys -teema nosti tapahtumassa hienoa ja rakentavaa keskustelua yrittämiseen liittyen. Yhteinen havainto oli se, että yrittäminen on itselle tärkeän ja vahvan vision eteenpäin viemistä, vaikka eteen tuleekin erilaisia haasteita ja vastoinkäymisiä. Positiivisen energian ja kannustavan verkoston avulla yrittämisestä voi tehdä itselleen antoisaa ja mielekästä – työtä, joka motivoi myös ympärillä olevia.

Hyvinvointiaamun virallisina yhteistyökumppaneina olivat upeat kotimaiset yritykset: Chiabuddy, Foodin, Herbina, Népra, Green Planet Astronauts & Sugar.

Tapahtumamme goodie bagit olivatkin mielettömän runsaat ja ilahduttivat palautteen mukaan suuresti mukana olleita äitejä. Goodie bag toimitettiin kotiin joko postitse tai Helsingissä autolla.

Hyvinvointiaamun goodie bag.

Hyvinvointiaamun goodie bag oli runsas.

Suuren suuret kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille. Teitte tästäkin tapahtumasta mieleenjäävän. Mikä ilo ja kunnia tuoda esiin toimintamme kautta suomalaisia yrityksiä, jotka myös tässä ajassa tekevät kaikkensa ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvoinnin eteen.

Äitipiirin tapahtumat jäävät nyt toistaiseksi tauolle. Lämmin kiitos kaikille syksyn ja koko vuoden tapahtumissa mukana olleille! 💛

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.