Anniina on käynyt Äitipiirin tapahtumissa alusta asti: "Jäin heti koukkuun."

Anniina on käynyt Äitipiirin tapahtumissa alusta lähtien.
Äitipiirin ensimmäinen tapahtuma – Luova Äiti-aamutapahtuma, taisi olla alkusysäys oman itseni kehittymiselle ja huomioimiselle äidiksi tulemisen jälkeen. Minulla oli tarve toteuttaa itseäni ja nähdä muita ihmisiä, äitejä. ❤  Vastaanotto Äitipiirissä oli lämmin, hyväksyvä ja ystävällinen – koin kuuluvani joukkoon ja tiesin heti, että Äitipiiri on mun juttu! 
 
Seuraava tapahtuma, johon osallistuin, taisi olla Mammat sijoittaa-afterwork, joka tuli kuin tilauksesta. Olimme hetkeä aiemmin avanneet lapselle säästötilin ja tapahtumasta sai kattavan tietopaketin yleisesti sijoittamisesta ja taloudellisesta varautumisesta. Hyvän olon afterwork-tapahtuma Papu/Uhana-storessa on jäänyt myös erityisesti mieleeni, koska sain mukaani läheisen ystävän, jolle Äitipiirin toiminta ei ollut vielä tuttua. Äitien virkistysilta vailla vertaa; kukkineen, herkkuineen ja käsihoitokin olisi ollut saatavilla! 
 
Näin korona-aikana oli huojentavaa, ettei Äitipiirin tapahtumat jääneet tauolle. Live-tapahtumat herkullisten aamupalojen ja yllätyksiä täynnä olevien goodie bagien kera sai hyvän mielen keskellä poikkeusaikaa. Parasta tapahtumissa on kyllä vuorovaikutus ja iloinen ilmapiiri, mutta live-lähetysten
haastatteluiden kautta saatu vertaistuki haastaviin asioihin on auttanut myös muistuttamaan armollisuudesta itseään ja äitiyttä kohtaan.
 
Pari tapahtumaa on jäänyt minulta väliin muiden kiireiden vuoksi ja Muovaillen-tapahtumaan arvelin taaperoni olevan liian pieni.  Äitipiirin 1-vuotisjuhlat peruuntuivat koronatilanteen takia, toivottavasti niitä päästäisiin juhlistamaan myöhemmin tai sitten 1,5-vuotisjuhlat?  Yhteisön ja Äitipiirin laajenemisen myötä maljannosto olisi kyllä paikallaan! 🥂  Voisi melkein sanoa, että Äitipiiri on nykyään mun harrastus ja innolla aina odotan, mitä uutta voimaannuttavaa on suunniteltu meidän ihanien äitien hyväksi!

Anniina

Äiti yhdelle