Banaaniletut

Banaaniletut – koko perheen makuun!

Share on facebook
Share on linkedin

Vaikka lomalla on ihana perehtyä ajan kanssa reseptikirjoihin, upottaa sormensa hapanleipätaikinaan & inspiroitua usean ruokalajin kokkailusta, tietyissä hetkissä helppous ja nopeus vie voiton. Nämä banaaniletut on match made in heaven pika-aamupalalle, ulos katetulle brunssille ja miksi ei myös lounaaksi runsaampien täytteiden kera. Helpot banaaniletut maistuvat takuulla koko perheelle!

BANAANILETUT 4:lle

3 banaania

6 luomukananmunaa

2 dl kaurahiutaleita

1 rkl chian siemeniä

Voita paistamiseen

Pilko ja muussaa banaanit kulhossa. Riko kananmunien rakenne toisessa astiassa ja yhdistä ne banaanien joukkoon. Lisää kaurahiutaleet ja chian siemenet. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota n. 15 min. Paista voissa kullanruskeaksi.

Banaaniletut

3 X TÄYTE

Mustaviinimarja + kookoshiutale +  Urtekram Crunchy maapähkinävoi

Banaaniviipale + mustikka + hunaja

Sitruuna + tomusokeri

Makoisia hetkiä!

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

×
×

Cart