fbpx

Coddler & Toddler -kauneushoitolassa hemmotellaan äitiä ja lasta

*Pikakampaukset- ja meikit saatu yhteistyönä

Vaikka perjantai 13. toi mukanaan huolta ja jännitystä vallitsevasta korona -virusuhasta ja Äitipiirin 1v juhla päätettiin perua tilanteesta johtuen, saatiin 1-vuotiaan Äitipiirin taivalta juhlistaa kuitenkin hemmottelun merkeissä Coddler & Toddler -kauneushoitolassa. Kun saavuimme pienellä naisporukalla Jätkäsaareen, aivan Clarion -hotelin vieressä sijaitsevaan salonkiin, ei oloa voinut tuntea muuta kuin tervetulleeksi. Kampaaja Pinjan ja kampaaja-maskeeraaja Nooran sydämellinen vastaanotto lämmitti suuresti mieltä. Edessä oli hemmottelun täyteinen iltapäivä. Pääsisimme nauttimaan pikakampauksista ja meikistä taitaviin käsiin. <3 Pieni hetki yhdessä rauhoittuen tekisi varmasti hyvää.

 

Tutustuminen Coddler & Toddler -kauneushoitolaan herätti ihastuneita huokauksia: avarat ja valoisat tilat, sekä lapsille suunnattu oma leikkialue auton mallisine hiustenleikkuutuoleineen kutsui hemmottelun äärelle – tännehän voisi tulla vaikka koko perheellä! Sen lisäksi, että Coddler & Toddler tarjoaa kampaamo- ja parturipalveluita, löytyy heiltä myös liuta kauneudenhoidon palveluita, joista esimerkkinä hampaiden valkaisu & meikkaus. 

Kuten mainitsin, lapset on huomioitu aivan erityisellä tavalla Coddler & Toddlerilla. Kun kauneushoitolan omistaja Sari alkoi suunnitella oman salongin avaamista reilu vuosi sitten, halusi hän huomioida palvelussaan myös perheen pienimmät, onhan itsekin kahden tytön yksinhuoltaja. Syntyi idea erillisestä lasten tilasta, jossa lapsi voi leikkiä ja touhuta sillä aikaa, kun äiti tai isä istuu esimerkiksi kampaajan tuolissa. Sen lisäksi, että lasten huoneesta löytyy kaksikerroksinen leikkitalo leluineen, löytyy muksujen tarpeisiin myös ihastuttavat autotuolit, joissa hiusten leikkuu käy tuossa tuokiossa – uskoisimme, että ainakin 2-vuotiaan vauhdikkaan taaperon kohdalla mahdollisuus autotuolissa istumiseen hiustenleikkuun ohella on hitti!

Saimme itse nauttia Coddler & Toddlerilla Pinjan ja Nooran taitavissa käsissä *pikakampauksista ja -meikeistä. Syntyi kiharaa ja lettejä, juuri sellaisia kuin toivoimme.  

Meikiksi valittiin jotain keväistä ja raikasta – itse valitsin luomille ripauksen pinkkiä – antoi toivoa keväästä ja siitä, että tästäkin vallitsevasta tilanteesta selvitään <3

Vierailu Coddler & Toddlerilla sai kaikkien meidän mimmien suupielet hymyyn ja kaksituntinen vierähti (ihan liian nopeasti) supermukavien Pinjan ja Nooran kanssa rupatellen. Hemmottelun jälkeen olimme kaikki vahvasti sitä mieltä, että arjen keskellä saisi olla säännöllisesti aikaa itselle ja juhliin voisi valmistautua useamminkin kauneushoitolassa.

Olemme kovin kiitollisia, koko Coddler & Toddlerin jengille, että saimme viettää ainutlaatuisen iltapäivän ihanalla naisporukalla – hengähdyshetki ja Äitipiirin 1-vuotiaan taipaleen juhliminen hemmottelun ja pienten herkkujen kanssa antoi voimaa jokaisen meistä sydämeen.

Erityiskiitos Pinja ja Noora, olette asiakaspalvelun ammattilaisia!

Tutustu Coddler & Toddler -kauneushoitolan palveluihin tästä!

Teksti: Anna Korhonen

Kuvat: Roosa Palokangas & Juliaana Jussila

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.