Mitä palveluita Curon Helpperi tarjoaa?

Curon Helpperi on palvelu, joka tarjoaa apua kotitöihin ja arjen askareisiin.

Helpperit auttavat muun muassa siivouksessa, vaatehuollossa, ruoanlaitossa ja lastenhoidossa. He tarjoavat tukea ja helpotusta kotisi päivittäisiin toimiin sekä lapsiin liittyvissä tehtävissä, vapauttaen aikaa omille harrastuksillesi tai lepohetkille.

Helpperit ovat vastuullisesti työllistettyjä, joilla on useamman vuoden kokemus kotiapulaisen työstä. Palvelu on suunniteltu olemaan joustava ja helppo tapa saada apua arkeen.

Miksi valita Curon Helpperi?

Curon Helpperi on erinomainen valinta monista syistä, kun tarvitset luotettavaa apua kotitöihin ja lastenhoitoon:


💜 Ammattitaitoiset työntekijät: Curon Helpperit ovat filippiiniläisiä, jotka omaavat useamman vuoden kokemuksen kotiapulaisen työstä. Asikas saa aina sama helpperin. Tämä takaa korkean laadun ja luotettavuuden.


💜 Monipuoliset palvelut: Helpperit tarjoavat laajan valikoiman palveluita siivouksesta ja vaatehuollosta ruoanlaittoon ja lastenhoitoon


💜 Vastuullinen työllistäminen: Curon Helpperit ovat vastuullisesti työllistettyjä, mikä varmistaa, että työolosuhteet ovat oikeudenmukaiset ja työntekijöitä kohdellaan hyvin.


💜 Helppous ja käytettävyys: Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta.


💜 Vapauttaa aikaa: Helpperien avulla saat enemmän aikaa omille harrastuksillesi tai lepohetkille, koska arjen perusasiat hoituvat ammattilaisten toimesta.

Tutustu Curon Helpperi -palveluun

icon About

Curon Helpperi tuo välittämisen ja huolenpidon kulttuurin takaisin suomalaisiin koteihin.