fbpx
Hoitavuutta ja hehkua. Äitipiiri testasi 6 luonnonkosmetiikan hittituotetta.

Hehkua ja hoitavuutta – Äitipiiri listasi 6 luonnonkosmetiikan hittituotetta

Tuotteet saatu* | Sugar

Kesän viimeisinä päivinä syksyn jo hiipiessä iho tuntuu tarvitsevan enemmän hoivaa. Onko toisaalta mitään parempaa kuin lukkiutua kylpyhuoneeseen hellimään ihoa kotimaisella luonnonkosmetiikalla? Ei, jos meiltä kysytään! Äitipiirin Anna sai Sugarilta kokeiluun 6 hittituotetta, jotka osoittautuivat ylistämisen arvoisiksi. 

Kun loppukesän aurinko lämmittää vielä kasvoja, tekee mieli käyttää hitusen enemmän aikaa itsestä huolehtimiseen. Liekö syynä vanheneminen vai mikä, mutta kesän aktiiviset päivät vaativat veronsa kuontalossa. Alkava syksy on totta vie ajankohta, jolloin kylpyhuoneeseen lukkiutuminen (lastenhoitajan ehdoilla) vetää pitemmän korren. Samalla, kun sivelee kasvoilleen hoitavaa voidetta, ihastelee kevyen meikkivoiteen jättämää kuulasta jälkeä ja tuoksuttelee sitruunan ja inkiväärin raikkautta, tulee yhtäkkiä hengittäneeksi ja rauhoittuneeksi kuin itsestään.

5 must luonnonkosmetiikkatuotetta syksyisiin päiviin

Oletko sinä jo innostunut hankkimaan kotiin diffuuserin? Omani on vielä haavelistalla (ja edelleen pohdin, että tarvitsenko sitä oikeasti), mutta sitä odotellessa uppoudun eteeristen öljyjen maailmaan Flow Cosmethicsin Good Vibrations -chakra öljyseoksen* voimin. Sitruunan ja inkiväärin sekoitus piristää kummasti väysynyttä mamaa. Raikasta tuotetta nuuhkimalla lähtee myös päivä käyntiin eri tavalla!

Äitipiiri testasi luonnonkosmetiikan hittituotteet.

Jo kulttimaineeseen noussut Bybi Babe Balm* on nimensä mukaisesti kauneusvoide, jolla hoitaa ihon yhtä pehmeäksi, kuin vauvan iho. Jääkö sinullakin usein hoitamatta kynsinauhat, huulet ja polvien iho? Voide on tarkoitettu juuri näille alueille. Ihanan paksu ja hoitava koostumus sopii myös lapsen kuivuneelle iholle.

Samalta merkiltä löytyy myös suosituksi noussut Plumber -huulivoide*, joka kosteuttamisen lisäksi täyteläistää huulia. Plumps vaan! Tässä jos jossakin on ainesta kiireisen äidin pelastajaksi <3

Luonnonkosmetiikkaa äidin iholle. 

Arjen luottotuotteeksi on noussut nyt myös suomalaisen Korento -kosmetiikkamerkin seerumimeikkivoide*. Ohut ja öljyinen voide levittyy silkin pehmeästi iholle ja jättää kauniin kuulauden. Voisi jopa luulla, että takana on ahkeraa harjoittelua ihanan Katja Kokokn Yin Your Skin -kurssin parissa. 

Samaa kevyttä ja kuulasta linjaa jatkaa myös Flow:n Arctic Beauty Oil*. Kuivalle ja ikääntyvälle iholle tarkoitettu terapiaöljy tuoksuu hennolta ja antaa kasvoille kimmoisuutta. Beauty tip: sivelen tätä aina kasvoille juuri ennen unia!

Flow Cosmethicsin seerumimeikkivoide on kevyt ja antaa kasvoille kuulautta.

Vallitsevana aikana käsiä tulee pestyä ahkerammin ja laukussa on aina sijaa desinfioivalle käsihuuhteelle. Kenen muun mielestä perinteisen käsidesin haju saa kuitenkin huonovointiseksi? Olinkin hyppiä riemusta, kun kuulin, että Frantsilalta löytyy Luonnon käsidesi*. Kotimaisia hoitavia yrttejä ja denaturoitua alkoholia sisältävä käsihuuhde tuoksuu yrttiselle, ei ollenkaan pahalle, ja jättää kädet desinfioiduksi. Plussaa kauniista purkista, jota kantaa mielellään mukana vaikka läpinäkyvässä laukussa!

Frantsilan luonnon käsidesi puhdistaa kädet hellästi.

Vitsit, miten kivoja luonnonkosmetiikan tuotteita löytyykään Suomesta – vihreät valinnat on tehty helpoiksi <3

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.