fbpx

Helianna Hartikaisen Motherhood -kuvaus voimaannutti – lue miten!

Helianna Malisen Motherhood -kuvaus saatu*

Äitiys on riittämättömyyden ja riittävyyden kanssa tasapainoilua, muutoksen hyväksymistä, kaatuneita maitomukeja ja piirrettyjä seiniä. Äitiys on pienet kädet kaulan ympärilllä, märkiä suukkoja, hapuilevia rakkauden ilmaisuja ja lämmin mytty kainalossa.

Joskus äitiys on kuin vuoristorata, joka ei tunnu loppuvan. Joskus taas tuntuu, että tekisi mitä vain purkittaakseen pienet ohikiitävät hetket yhdessä lapsen kanssa. Sitä kaikkea äitiys on ja paljon, paljon enemmän.

Näitä äitiyden ulottuvuuksia toivoin kuvastuvan minusta ja lapsestani otettuihin valokuviin, kun varasin ajan Helianna Malisen Motherhood -kuvaukseen*.

Helianna Hartikaisen Motherhood -kuvaus oli voimauttava matka itseen

Jos Helianna ei ole vielä sinulle tuttu – suosittelen lämmöllä tutustumaan. Helianna Malinen on kuvaaja, jonka sydän sykkii erityisesti äitien, perheiden ja lasten valokuvaamiseen. Helianna uudisti ihan vastikään brändinsä ja haluaa nyt tarjota erityisesti äideille kuvaushetken, joka voimauttaa: epätäydellisen täydellisenä, upeana äitinä.

Istuessani Heliannan uudella studiolla eräänä sunnuntai-iltapäivänä, en voinut kuin huokaista onnesta. Pian saisimme muistoksi jotakin kaunista ja arvokasta – kuvia tyttäreni kanssa. Näitä kuvia tulisin katselemaan vanhempana suurella hellyydellä ja rakkaudella, tiesin sen jo ennen kuvausta. Ja ehkä siksi se teki hetkestä niin erityisen.

Ennen valokuvausta pääsin istumaan Folk Helsingin Veeran meikattavaksi ja kammattavaksi, mikä osoittautui ihanaksi kokemukseksi: pienet hemmotteluhetket äitinä vain ovat kultaakin kalliimpia!

Kun sitten pääsimme Heliannan kuvattavaksi, katosi olkapäiltä viikon töiden tuoma stressi ja turha paine. Olimme vain me – minä ja tyttäreni. Ja se fiilis välittyy kyllä näistä kuvista, joita olen ihaillut harva se hetki.

Pohtiessani kuvien kautta omaa äitiyden matkaani, on mieleeni noussut tärkeä oivallus: hyvä äitiys on mielentila, jonka voi saavuttaa joka päivä. 💛  Tätä sanomaa aion yrittää vaalia omalla äitiyden matkallani.

Heliannan voimauttavaan kuvausfilosofiaan voit tutustua tästä:

www.heliannamalinen.com

Teksti: Anna Korhonen

Kuvat: Helianna Malinen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.