fbpx
helsingin-lapsiystävällisimmät-kahvilat

Äitipiiri listasi Helsingin lapsiystävälliset kahvilat – katso kooste!

Lapsen kanssa on mukavaa liikkua Helsingissä, kun sopivin väliajoin voi pysähtyä haukkaamaan välipalaa, juomaan kupin kahvia ja mahdollistamaan lyhyt leikkihetki pienokaiselle.  Olemme tehneet Äitipiirillä salapoliisityötä ja etsineet Helsingin lapsiystävällisimpiä kahviloita. Kriteereiksi olemme laatineet hyvän tunnelman, lapsiystävällisen tarjoilun ja leikkinurkkauksen. Lopputuloksena esittelemme nyt 5 timanttista kahvilaa, joissa viihdyt lapsen kanssa tovin jos toisenkin.

Leppoisia kahvihetkiä!

Kahvila Skidilä

Aivan Helsingin keskustasta, elävästä Annantalosta löytyvä Kahvila Skidilä tarjoaa herkullista lounasta (myös vegenä), ah-niin-maukkaita korvapuusteja ja raikkaita virvokkeita. Kahvila Skidilän edustalta löytyy kätevä vaunuparkki, johon voit jättää rattaat kahvittelun ajaksi. Lapsia Skidilässä viihdyttää leikkimökki leluineen. Kotiin vietäväksi voit ostaa Kahvila Skidilästä niin lastenkirjoja kuin piensisustustuotteita. Kukapa ei kahvilan kiireetöntä tunnelmaa haluaisi viedä kotiinsa 😉

Kahvila Skidilä / Annankatu 30

Aukioloajat / Ma-Pe 9-18, La-Su 11-15:30

helsingin-lapsiystävällisimmät-kahvilat-vohvelit

Moomin Cafe

Tämä kahvila on muumien todellisille ystäville! Sympaattisessa Moomin Cafe -kahvilassa vietät mukavia hetkiä yhdessä lapsesi kanssa. Lapset on huomioitu kahvilassa pienen suuhun sopivilla tarjoiluilla  ja puuhanurkkauksella. Moomin Cafe tarjoaa lapsille mukavan hetken muumikirjojen ja pehmojen parissa. Aikuisen suupielen kääntää hymyyn muumiteemaiset kahvit. Kerrassaan ihastuttava pysähdyspaikka!

Moomin Cafe / Fabianinkatu 29

Aukioloajat / Ma-Su 10-18

Cafe Torpet

Etelä-Haagassa sijaitseva Cafe Torpet kutsuu viihtymään lounaalle, uunituoreille leivonnaisille ja raakaherkuille. Lapset on huomioitu menussa mm. naksuilla ja hedelmillä. Cafe Torpet tarjoaa asiakkaiden käyttöön myös mikron, sekä mm. ruokalapun lapselle. Erityisen lapsiystävälliseksi Cafe Torpetin tekee lapsia varten rakennettu leikkitalo, jonka kahdessa kerroksessa riittää ihmeteltävää. Tämä kahvila on mainio paikka esim. äitikaverin treffailuun!

Cafe Torpet / Kauppalantie 48

Aukioloajat / Ma-Pe 9-17, joka 2. la 9:30-13

helsingin-lapsiystävällisimmät-kahvilat-sisustus

helsingin-lapsiystävällisimmät-kahvilat-leluja

Makers kahvila

Lauttasaaresta löytyvä Makers -kahvila perustaa toimintansa hyvälle ololle. Suurin osa kahvilan tuotteista valmistetaan paikan päällä, ja raaka-aineissa suositaan luomua ja kotimaisuutta. Makers tarjoaa niin lounasta, vohveleita sekä all-day brekua. Makersista löydät myös maukkaat raakakakut. Makersiin olet tervetullut vaunujen kera, ja lapsille löytyy oma pieni leikkinurkkaus. Makersin kotoisa tunnelma kannattaa kokea!

Makers kahvila / Heikkiläntie 10

Aukioloajat / Ma-Pe 8-20, La-Su 10-17

helsingin-lapsiystävällisimmät-kahvilat-rawbowl

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.