fbpx
Hintaopas.fi palvelun avulla voit säästää jopa satoja euroja lapsiperheen hankinnoissa.

Hintaopas hintavertailupalvelu on nykyään lapsiperheen hankinnoissa must – näin säästät parilla klikkauksella jopa satoja euroja!

Suunnitteletko isompaa hankintaa lähiaikoina? Kenties uusi pienokainen on tuloillaan ja ajatukset vaeltelevat jo kaikissa niissä ihanissa uusissa asioissa, joita tulisi hankkia lapsiarjen sujuvoittamiseksi.. Budjetti on kuitenkin rajallinen ja se tulisi käyttää fiksusti tekemällä onnistuneita ostopäätöksiä. Juuri siihen tarpeeseen Hintaopas on tehty!

Mikä ihmeen Hintaopas?

Kenties olet jo törmännyt palveluun internetiä selatessasi, mutta siltä varalta, että Hintaopas on uusi tuttavuus, kerron lyhyesti mistä asiassa on kyse.

Hintaopas on omien sanojensa mukaan yksi maailman parhaista hinta- ja tuotevertailusivustoista, jonka tavoitteena on auttaa kuluttajia tekemään viisaampia ostopäätöksiä. Se kerää ajankohtaista tietoa satojen verkkokauppojen sivustoilta ja organisoi tiedot helposti luettavaan ja suodatettavaan muotoon.

Palvelun taustaa:

Hintaopas.fi syntyi vuonna 2002 Ruotsin Ängelholmissa harrastusprojektina, kun perustajat halusivat itse tehdä hyviä ostoksia ja välttää huonot. Alussa palvelun sisältö koostui ainoastaan tuotteista, joita perustajat olivat suunnitelleet ostavansa. Nykyään Hintaopas työllistää yli 220 henkilöä, joiden voimin palvelusta pääsee hyötymään suuri yleisö.

Mitä kaikkea tietoa Hintaopas tarjoaa tuotteista?

Palvelu tarjoaa ostopäätöksen tueksi monentyyppistä arvokasta tietoa, kuten:

  • Suuren määrän hintatietoja suomalaisista verkkokaupoista
  • Tämän hetken varastotilanteen sekä toimituskulut
  • Eri tuotteiden hintahistorian – auttaa tekemään ostoksen oikeaan aikaan, kun tietää onko hinta nyt korkea vai matala.
  • Hintojen laskua varten voi jättää hintavahdin, jolloin palvelu ilmoittaa hintojen laskusta
  • Jos kiikarissa on jokin pian julkaistava tuote, palvelu ilmoittaa milloin se saapuu kaupan varastoon
  • Palvelussa on myös paljon käyttäjien kirjoittamia kauppa- ja tuotearvosteluita.

Hintaopas on puolueeton palvelu lupaa näyttävänsä aina halvimman hinnan. Yksittäisen kaupan pitäjä ei siis voi ostaa halvimman hakutuloksen paikkaa. Jos näin olisi, se tietysti romuttaisi koko palvelun luotettavuuden.

Hintaopas-lastenrattaat

Konkreettinen esimerkki palvelun käytöstä – Uudet lastenvaunut kiikarissa?

Jos olet ostamassa esimerkiksi uusia lastenvaunuja, voit käydä helposti vertailemassa lastenvaunujen hintoja merkkikohtaisesti tai yleensä eri vaunuja.

Voit esimerkiksi klikata valikon auki oikeasta yläkulmasta ja avata vaihtoehdon Lapset ja Perhe (Keinuhevosen kuva)—>Lastentarvikkeet—>Lastenrattaat ja lisävarusteet—>Lastenvaunut.

Tadaa, 739 hakutulosta!

Sitten vain rajaamaan hakua Rajaa hakua -suodattimella.

Suodattimen hintasuodatin on paras näkemistäni hintahaitari -työkaluista. Sinä näkee heti, mihin hintaluokkaan tuotteet asettuvat.

Testasimme huumorilla, mitkä ovat kaikkein kalleimmat rattaat ja saamme tulokseksi Silver Cross Balmoral -merkkiset makuurattat. Hinta on päätähuimaavat 2990,90€! Mutta vain parasta pienokaiselle? No, ehkä ei tällä kertaa.

Päädymme tekemään vielä muutaman haun tuntemillamme merkeillä, kuten Bugaboolla ja Emmaljungalla. Emmaljunga -lastenrattaita löytyy suoraan hakemalla hieman alle 10 ja ne ovat kaikki noin 1000 € luokkaa.

Bugaboo Donkey 3 Duo -rattaissa kalleimman ja halvimman hinnan välillä on eroa 124 euroa kalleimman ollessa 1649 €. Hintahistoriasta näkyy, että hinta on pysytellyt koko ajan melko samoissa lukemissa, joskin hetkellisesti se on pudonnut halvimmillaan jopa 1296€.

Hintaopas jäsenyys – onko siitä hyötyä?

Hintaopas tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden liittyä jäseneksi maksutta.

Jos palvelua käyttää säännöllisesti, siitä voi olla paljon hyötyä sillä mm. Hintamuutosten, arvosteluiden kirjoittaminen ja erilaisten tuotelistauksien tallentaminen on helpompaa jäsenelle. Kannattaa ainakin testata jäsenyyttä, siinä ei ainakaan häviä mitään.

Vinkki: Käytä hintaoppaan äppiä ja tinkaa vielä kaupassa!

Hintaoppaalla on tarjolla myös mobiilisovellus kuluttajan työkaluksi, jonka avulla esimerkiksi kaupassa voi lukea tuotteen viivakoodin ja saada vertailuhintoja.

Oletko koskaan kaupassa ollessasi sopivan tuotteen löydettyäsi mennyt Googleen ja etsinyt vertailuhintoja? Niin mekin! Sovelluksen avulla se on kuitenkin paljon helpompaa.

Klikkaa vertailuhinnat auki kaupassa nopeasti ja käy asia läpi myyjäsi kanssa: mikä olisi heidän viimeinen hinta.

Hintaoppaan kilpailijoita

Hintaopas ei ole ainoa vertailusivusto, vaan niitä on markkinoilla useita, muutamia listatakseni:

  1. Vertaa.fi
  2. hintaseuranta.fi
  3. hinta.fi

Mielestämme hintaopas.fi on käyttöliittymältään kuitenkin selkein ja mukavin.

Yhteenveto: kokeilemisen arvoinen verkkopalvelu

Hintaopas on ilman muuta kokeilemisen arvoinen palvelu, siinä ei kertakaikkiaan menetä yhtään mitään, ainoastaan voi voittaa. Hintaopas aiheuttaa tietysti hinnanlaskupaineita kaupoille, kun hinnat ovat niin avoimesti ja helposti vertailtavissa netissä.

Tämä voi johtaa siihen, että valmistajat pyrkivät erikoistumaan tiettyjen asiakassegmettien palvelemiseen uniikeilla ominaisuuksilla tai designillä. Se ei välttämättä ole huono kehityssuunta.

Käy joka tapauksessa kurkistamassa Hintaopas.fi -palveluun tästä.

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.