fbpx
Liikunnan iloa äitiarkeen vinkeistämme ja Weekendbeen urheiluvaatteista.

Löydä liikunnan iloa äitiarkeen vinkeistämme! Lue kokemuksia Weekendbeen urheiluvaatteista

Kaupallinen yhteistyö: Weekendbee

Äitiarjessa hyötyliikuntaa tulee reippaasti, mutta arjen aktiivisuutta voi lisätä myös muin keinoin. Oma hyvä olo kasvaa jo lyhyestä treenihetkestä, johon voi ottaa lapsen mukaan. Äidin oma aika ja kehon sekä mielen huoltaminen yhdistyy hyvinvointia tukevalla tavalla, kun laittaa mukavat treenivaatteet päälle ja suuntaa joogamatolle tai luontoon kävelylle. Poimi tästä blogista vinkkejä liikunnan ja aktiivisuuden lisäämiseen perhe-elämän keskellä ja inspiraatiota Weekendbeen ja Girlfriend Collectiven urheiluvaatteisiin! 

Artikkelissa alekoodi äitipiiriläisille. 💛

Tiedätkö sen tunteen kehossa, kun olet hellinyt sitä liikunnalla? Liikkeen voima on suuri, sillä se avaa kehoa vastaanottamaan päivän ja kirkastaa samalla ajatuksia.

Jokainen meistä äideistä tietää, että aikaa liikunnalle ja aktiivisuudelle ei ole samalla tavalla kuin ennen lapsen syntymää. Muutokseen ei kuitenkaan kannata jäädä jumiin, vaan löytää uudet keinot pysyä aktiivisena ja harrastaa itselle mieluista liikuntaa vanhemmuuden jaksamisen tukena.

Weekendbeen urheluvaatteet ovat vastuullisia.

Weekendbee on v. 2018 perustettu vastuullisia ulkoilu- ja urheiluvaatteita myyvä suomalainen verkkokauppa. Weekendbee on helpottanut meitä ja etsinyt puolestamme laadukkaan valikoiman ulkoilu-, ja urheiluvaatteita, joissa tuntee olonsa hyväksi. Weekendbee haluaa inspiroida aktiiviseen elämäntyyliin.

Girlfriend Collective urheiluvaatteet valmistetaan ekologisesti ja eettisiä tuotantoprosesseja kunnioittaen. Treenivaatteet on valmistettu kierrätetystä polyesterista. Girlfriendin uusi mallisto on juuri rantautunut Weekendbeelle ja valikoima on nyt laajimmillaan. 

Koodilla AITIPIIRI15 saat -15% alennuksen kaikista Weekendbeen valikoiman tuotteista.  Koodi on voimassa 17.4.-23.4.2021.

3 helppoa keinoa lisätä aktiivisuutta ja liikuntaa äitiarjessa

Vauvan synnyttyä on tärkeää, että keho ehtii palautua synnytyksessä rauhassa ja omalla äitiysfysioterapeutilla käyminen on hyvä keino tarkistaa tilanne. 

Kun sinusta tuntuu, että keho on valmis nauttimaan liikunnan ilosta, poimi tästä listasta ideoita hyvän olon liikuntahetkiin:

Levitä matto ja nauti kehoa huoltavasta joogasta:

Vauvan tai lapsen kantaminen, imettäminen ja hänestä huolehtiminen saavat välillä olon tuntumaan kankealta. Hyvä keino pysähtyä oman kehon äärelle on avata jumppamatto ja antaa joogan virtaavien liikkeiden hoitaa.

Äitipiirin Anna kuvaa suhdettaan lempeään liikuntaan näin: ”Pehmeäliikkeinen liikunta, kuten jooga, venyttely tai kävelylenkki metsässä ovat hetki omille ajatuksille ja signaali kehoni huolehtimisesta. Liikuntahetken jälkeen olen iloisempi, energisempi ja jaksavampi myös lasten kanssa.”

Manduka X joogamatto on laadukas ja mukava.

Mandukan X joogamatto  piristää pinkillä värillään ja antaa hyvin tilaa liikkeelle. Koska joogassa vietetään paljon aikaa matolla, on myös kiva, että maton käyttömukavuus on korkea ja pehmustus suojaa niveliä.

Joogatessa on myös ihana, että urheiluliivit tukevat ja tuntuvat kuin iholta päällä. Girlfriend Collectiven Dylan crop urheiluliivit nousee lähes kaulaan asti ja on siksi napakka joogatessa. Lisäplussaa pehmeästä materiaalista.

Hauskan tyylikäs Skort housuhame sopii myös kivasti arjen joogahetkiin ja kesällä käytettäväksi myös tennareiden ja t-paidan kera. 

Dylan crop urheiluliivi on napakka ja ulottuu lähes kaulaan asti.

Skort housuhame sopii treeniin ja vapaa-ajalle.

Sido lenkkitossut jalkaan ja suuntaa metsäpolulle:

Äitinä hiljaisuus ja oma aika yhdistyy lenkillä parhaalla mahdollisella tavalla. Metsäpolulla huolet pienentyvät ja liikunta voimistuttaa. Suuntaamme usein lenkille kuulokkeet korvissa, mutta kokeile joskus lenkkiä myös ilman aistiärsykkeitä. Luonnon äänet ja jalan alla rapiseva hiekka palauttavat ihanasti lapsenhoidosta.

Unitard treenihaalari on helppo käyttää ja erittäin mukava!

Girlfriend Collectiven Treenihaalari tukee kehoa myös lenkkeillessä. Trikoot ja topin yhdistävä haalari on helppo ja nopea pukea päälle ja se tukee rintoja ja peppua hyvin. Tässä äitiarjen luottoasu myös kotona lapsen kanssa puuhasteluun!

Compressive leggingsit soveltuvat hyvän tukensa ansiosta lenkkeilyyn. Kaunis Moss-sävy rauhoittaa mieltä.

Compressive leggingsit antavat ihanan tuen lenkillä tai muussa urheilussa.

Viettäkää lapsen kanssa yhteinen kotitreenihetki:

Lapsi oppii mallintamalla vanhempaa, joten myös liikunnan ilo välittyy sinulta lapselle. Hyvän musiikin säestämä yhteinen kotitreenihetki liikuttaa, naurattaa ja antaa lapselle osallisuuden kokemuksen: “minäkin osaan äiti” “katso tätä”. Jaettu treeni-ilo tuo hyvää mieltä molemmille, kun siihen ei aseta turhia paineita.

Äitipiirin Ann-Marie kuvaa suhdettaan liikuntaan näin: ”Liikunta ja aktiivinen elämäntapa antavat voimavaroja arkeeni. Se on minun omaa aikaani. Onpa kyse sitten kotitreenailusta, retkeilystä tai polkujuoksusta, luonto houkuttelee liikkumaan monipuolisesti ja lisää sitä kautta koko perheen hyvinvointia.”

Tommy -urheiluliivit ja Run shortsit ovat Weekendbeen vastuullisesta valikoimasta.

Lapsen kanssa liikkuessa on kiva pukea kevyttä päälle. Tommy -urheiluliivit ovat mukavat ja joustavat perusliivit monenlaiseen liikuntaan. Neliönmallinen kaula-aukko on kaunis yksityiskohta.

Run shortsit sopivat nimensä mukaisesti juoksuun, mutta myös iloisiin kotitreenihetkiin. Kompressio tukee hyvin vatsan aluetta, mikä on raskauden jälkeen hyvä ominaisuus.

Koodilla AITIPIIRI15 saat -15% alennuksen kaikista Weekendbeen valikoiman tuotteista.  Koodi on voimassa 17.4.-23.4.2021.

Löydät Weekendbeen valikoimasta paljon tukevia urheiluvaatteita äitiarkeen.

Iloisia hetkiä arjen aktiivisuuteen ja äidin omiin liikuntahetkiisi! 💛

Teksti: Anna Korhonen

Kuvat: Anna Korhonen & Ann-Marie Unkuri

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.