Curon Helpperiltä saat viikoittaisen kotiapulaisen perheesi arkea helpottamaan. Tutustu palveluun Äitipiiri Plazalla!

Curon Helpperi - Kotiapulainen kotiisi (Min. tilaus 3h 45 min/vko)

37 € / h

Kotiin tuotua iloa ja huolenpitoa arjen askareisiin – Curon Helpperiltä!

Curon Helpperit ovat Suomessa asuvia ja työskenteleviä filippiiniläisiä kodin ja lastenhoidon ammattilaisia, jotka ovat täällä tekemässä kodin arjesta hieman helpompaa ja iloisempaa.

Curon Helpperin tavoitteemme on tuoda positiivista energiaa ja huolenpitoa kotiisi, jotta voit nauttia elämästä ilman stressiä ja huolta arkivastuiden hoitamisesta.

Kuvittele, että kotisi on täynnä iloa ja positiivista energiaa, kun Helpperit astuvat sisään. He ovat kuin kotonaan ja valmiita auttamaan sinua, perhettäsi ja kotiasi kaikissa tarpeissanne. Olipa kyse sitten herkullisen ruoan valmistamisesta, vaatehuollon hoitamisesta, kodin siivoamisesta tai apukäsistä arjen askareissa, Curon Helpperit ovat aina valmiina auttamaan.

Curon Helppereiden avulla elämästäsi tulee helpompaa ja osaavilta kodin ja lastenhoidon ammattilaisilta saamasi apu antaa sinulle enemmän aikaa nauttia niistä asioista, jotka todella merkitsevät. Siksi voit luottaa siihen, että Curon Helpperit hoitavat kaiken ammattitaidolla ja huolellisuudella, jotta voit keskittyä nauttimaan elämästä täysillä.

Näin saat varattua Curon Helpperin perhearjen iloksi:

Ota yhteyttä puhelimitse 044 705 9288 / Curon Helpperi tai sähköpostitse helpperi@curon.fi tai nettisivujen kautta alla olevasta linkistä. 

Min. tilaus on 3h 45 min / vko. Tuntihinta Curon Helpperi -palvelulle on 37 € (sis. alv).

Palvelun hyvinvointivaikutukset

Lisääntynyt vapaa-aika

Mahdollisuus keskittyä haluamaansa asiaan paremmin (työ, lapset, harrastukset)

Koko perheen hyvinvointi paranee, kun kotitöiden vastuu jakautuu

Stressi vähenee, apua ruoanlaittoon ja siivoukseen sekä lastenhoitoon

Helpperimme on oma-aloitteisesti siivonnut huushollissa paikkoja, joita emme ymmärtäneet pyytää: jääkaapin, kenkäkaapin, pessyt useamman koneellisen pyykkiä ja vienyt pyykit perille huoneisiin. Nämä sen lisäksi, että kaikki sovitut hommat on tehty huolella. Kiitos!
Äiti, Laajalahti
Curonin Helpperi käy luonani säännöllisesti siivoamassa. Haluan toistaiseksi vielä tehdä ruoat ja kaupassa käynnit itse, mutta tiedän, että Helpperi auttaa minua myös niissä, jos tilanne muuttuu. Minä puhun helpperille suomea ja hän vastaa englanniksi, näin tulemme hyvin toimeen. Halaamme joka kerta, kun tapaamme!
Rouva, 85-vuotias
Me olemme olleet tosi tyytyväisiä Helpperiin! Hän on tosi tehokas, ahkera ja itseohjautuva, ja lisäksi aina niin mukava ja ystävällinen ja vaikuttaa tosi paljon tykkäävän vauvastamme. Tässä Hän on ollut meille todellinen arjen pelastus! Toivomme että hän viihtyy jatkossakin hyvin Lahdessa!
Äiti, Lahti

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.