fbpx
Bambo Nature on tanskalaisen perheyrityksen tuotemerkki, jonka valikoimasta löydät laadukkaat vaipat ja hygieniatuotteet lapselle.

Laadukkaat vaipat ja hygieniatuotteet lapselle – Bambo Nature satsaa käyttömukavuuteen, designiin ja ympäristövastuullisuuteen

Kaupallinen yhteistyö | Bambo Nature. Sis alekoodin!

6570. Niin monta kertakäyttövaippaa voisi kulua lapsen 3 ensimmäisen ikävuoden aikana jos vaippojen päivittäinen kulutus on keskimäärin 6 kpl. Määrä on melkoisen suuri, vaikkakin jokaisessa perheessä vaippojen menekki vaihtelee paljon.

On siis paljonkin merkitystä, millaisia vaippoja lapselle valitaan – niin lapsen hyvinvoinnin ja ympäristön kannalta.

Tanskalaisen perheyrityksen tuotemerkki Bambo Naturen vaipat ovat itsellekin melko tuore tuttavuus, sillä vaippabrändi on ihan vastikään rantautunut Suomen markkinoille.

Viimeisen kuukauden aikana Bambon luontoystävälliset vaipat, kosteuspyyhkeet ja ihonhoitotuotteet ovat päässeet kokeiluun mammoilla niin Äitipiirin tapahtumissa ja kotonamme.

Ensivaikutelma tuotteista on hyvin positiivinen: FSC -sertifioidussa paperipusseissa kotiin tilattavat vaipat imevät hyvin kosteutta, eivät falskaa ja tuntuvat pehmeiltä lapsen iholla. Meillä vaipat ovat olleet kokeilussa leikki-ikäisellä yökäytössä, satunnaisesta yökastelusta pois opetellessa.

On totta, että kertakäyttövaippa aiheuttaa aina kuormitusta ympäristölle. Bambo Nature on kuitenkin halunnut kiinnittää huomiota niihin seikkoihin, joihin tuotannossa voi vaikuttaa hiilijalanjäljen pienentämiseksi:

💚 Kaikki Bambo Nautren vaipat valmistetaan Tanskassa omassa tehtaassa, jonka energiantuotanto on katettu 100% uusiutuvilla energianlähteillä.

💚 Vaipat ja muut hygieniatuotteet valmistetaan lisäksi ympäristömerkityistä raaka-aineista ja ”vähemmän on enemmän” -periaatteella. Bambo Nature ei lisää tuotteisiin mitään turhaa, mikä ei ole tuotteen toimintakyvyn kannalta olennaista – näin varmistetaan minimaalinen ihoärsytyksen riski ja suojellaan myös luonnonresursseja.

💚 Allergiaystävällisyyden tuotteissa takaa se, että ne ovat 100 % hajusteettomia ja väriaineettomia.

Kaikkia Bambo Naturen valikoimasta löytyviä tuotteita voi tosiaan tilata kotiin vaikka kuukaudeksi tai pidemmäksi kerrallaan – suoraan kotiovelle toimitettuina. Ah, kuinka helppoa ja vaivatonta! Äitipiiri approves, kun kyse on äitiarjen helpottamisesta!

2022 luvun äitinä kaikissa arjen käyttötuotteissa arvostaa korkeaa laatua, ympäristövastuullisuutta ja hyvää designia. Nämä kriteerit tuntuvat täyttyvän Bambon vaipoissa ja muissa testaamissamme hygienia- ja ihonhoitotuotteissa.

Ensi vuoden puolella, jo heti tammikuussa tulemme saamaan Äitipiirin tapahtumaan vieraaksi Bambo Naturen asiantuntijan kertomaan lisää yrityksestä ja tuotteista! Sitä innolla odottaen!

Ennen sitä myös sinulla on mahdollisuus tutustua Bambon vaippoihin ja muihin hygieniatuotteisiin tarjoushintaan. Hyödynnä tarjous ensitilauksesta koodilla: ÄITIPIIRI. Tarjous on voimassa 31.12.2022 asti.

Ja Bambon tuotteisiin pääset helposti tutustumaan verkkokaupastaan: www.bambonature.fi.

Bambo Nature on tanskalaisen perheyrityksen tuotemerkki, jonka valikoimasta löytyy niin vaipat kuin myyt hygieniatuotteet lapselle, korkealla laadulla. Tutustuimme & ihastuimme!

💜: Anna Äitipiiriltä

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.