fbpx
LAV-coaching on kahden psykologin perustama yritys, joka tarjoaa pariterapiaa etänä ja livenä.

LAV-coaching on vahvempien parisuhteiden puolella – jo ennen karikkoja

Parisuhteen ylläpidon ei tarvitse olla monimutkaista. Tästä ajatuksesta juontaa juurensa pariterapauttisen psykologiyritys LAV-coachingin tarina. Sittemmin LAV-coachingin psykologit Aino ja Julia ovat saaneet auttaa lukuisia parisuhteita voimaan paremmin, myös vanhemmuuden keskellä.

 

Meillä jokaisella on jo lapsuudessa opittuja toimintalogiikoita, jotka heijastuvat parisuhteeseen. Ymmärtämällä käyttäytymisen taustalla olevia tekijöitä, parisuhteessa olevat tarpeet ja toiveet tulevat näkyviksi ja sen jälkeen niitä on helpompi käsitellä.

Työssään pariskuntien kanssa LAC-coachingin Aino & Julia ovat havainneet, että joskus parit hakeutuvat tuen piiriin vasta, kun haasteet ovat kasvaneet suuriksi. LAV-coaching on halunnut tarttua parisuhteiden yleisimpiin haasteisiin tarjoten pariterapeuttisia ratkaisuja suhteen ylläpitoon. Sillä usein jo muutama yhteinen tapaaminen voi saada uudenlaista arvokasta yhteyden, näkemisen ja kohtaamisen kokemusta aikaan.

LAV-coaching on vahvempien parisuhteiden puolella.

LAV-coachingin tarjoamat pariterapiapaketit tarjoavat tukea esim. kommunikaation kehittämiseen, parisuhteen hyvinvoinnin tukemiseen vuosihuollon näkökulmasta, ja vanhemmuuden keskellä.

Madaltaaksemme kynnystä pariskuntien hakeutumisesta pariterapian piiriin – LAV-paketit löytyvät myös Äitipiiri Plazalta.

”Intohimonamme on mahdollistaa pareille vahvempaa yhteyttä ja auttaa pareja luomaan kestävämpiä suhteita. Parisuhde on tärkeä tukipilari myös vanhemmuuden keskellä. Tämän vuoksi yhteistyö Äitipiirin kanssa tuntuu tärkeältä: Haluamme auttaa äitejä vaalimaan suhdettaan ja samalla omaa hyvinvointiaan lapsiarjen keskellä.”

Miksi sitten kääntyä pariterapiaan erikoistuneiden psykologien puoleen? Tässä muutama arvokas syy.

💖 Hyvinvoiva parisuhde kannattelee ja tuo turvaa arjen haasteiden keskellä. 

💖 Mitä vahvempi teidän tiimi on, sitä paremmin myös sinä ja perheenne voitte. 

💖 Parisuhteen äärelle pysähtyminen yhdessä psykologin kanssa on turvallinen investointi, joka tulee palkitsemaan muutosten, haasteiden ja eri vaiheiden keskellä. 

LAV-coachingin monipuolisiin pariterapeuttisiin palveluihin voit tutustua helposti täältä.

Lempeyttä ja kasvua parisuhteellenne! 

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.