fbpx
mammat-sijoittaa-afterwork-mimmit-ja-anna

Mammat sijoittaa afterwork 10.9

Äitipiirin syksyn ensimmäinen eventti oli success! Mammat sijoittaa afterwork -tapahtuma keräsi yhteen 50 äitiä ja tunnelma Nordea Vallila Campuksella oli katossa. Tervetuloa seuraamaan aftereiden tunnelmaa!

 Mammat sijoittaa afterworkin aloitti Äitipiirin Annan ja Nordean Tanjan tervetuliaissanat. 

mammat-sijoittaa-afterwork-salaatti-buffet-kukilla

Värikäs salaattibuffet tarjosi raikkaita herkkuja ja tuoretta leipää.

mammat-sijoittaa-afterwork-mimmit-sijoittaa

Mimmien & Annan vaatteet / Uhana & Papu Store

Mammat sijoittaa -aftereilla Mimmit sijoittaa -duo Pia-Maria ja Hanna vetivät vauhdikkaan ja inspiroivan shown sijoittamisen aloittamisesta. Tutustuimme äitien kesken siihen mitä pörssi on, miten sinne pääsee ja mitä sieltä voi ostaa. Pia-Maria ja Hanna rohkaisivat jokaista äitiä miettimään summaa, jonka kuukausittain voi sijoittaa itselleen tai lapselle. Kun sijoittamisen tekee itselleen mahdollisimman helpoksi -> esim. kuukausittainen suoraveloitus arvo-osuustilille, on rahan hajauttaminen itselle mieluisiin kohteisiin hauskaa ja helppoa. mammat-sijoittaa-afterwork-mimmit-sijoittaa-hanna

mammat-sijoittaa-afterwork-mimmit-vauhdissa

Sijoittaminen ei ole koskaan riskitöntä – muistuttivat Mimmit. Se joka ei ota riskejä elämässä, ei myöskään juo shampanjaa. Äidin arjessa säännöllinen ja pitkäjänteinen sijoittaminen tuo mielenrauhaa ja tuotot kompensoivat esim. hoitovapaan suppeaa eläkekertymää. Kun sijoitusten antaa rauhassa kasvaa korkoa korolle pörssissä, eikä niitä nosta ensimmäisen tarpeen tullen, voivat ne lopulta mahdollistaa unelmien ranchin tai karibian matkan. Yhdessä lasten kanssa.

Mimmien työpajan summa summarum: myös äidin kannattaa aloittaa sijoittaminen, nyt eikä huomenna. Sijoittaminen ei ole ikinä varmaa, mutta pitkäjänteisyys voi kantaa keskimäärin hyvinkin palkitseviin tuloksiin. Kiitos ihanat Pia-Maria & Hanna, kun avasitte meille sijoittamisen käsitteitä kansan kielellä, mielettömällä mimmienergialla!

mammat-sijoittaa-afterwork-sijoitussuunnitelmaMimmien työpajassa päästiin askartelemaan ikiomat sijoitussuunnitelmat – katsokaa nyt näitä! <3

mammat-sijoittaa-afterwork-tanja-eronen

Jälkkäri- ja verkostoitumistauon jälkeen Nordean Tanja Eronen kertoi meille lapselle sijoittamisesta ja talouskasvatuksesta. Tanjan spiikistä mieleen jäivät erityisesti nämä:

  • Rahasta voi ja kannattaa puhua kotona – se edistää lapsen taloustaitojen kehittymistä
  • Jo pienikin viikkoraha (esim. 50 centtiä) opettaa lapselle rahan arvoa
  • Ennen lapselle sijoittamista on tärkeä säästää itselle puskurirahasto!
  • Lapsen sijoitustilin perustaminen vaatii molempien vanhempien suostumuksen

Tanja kertoi myös mielenkiintoisen faktan sukupuolittuneesta talouskasvatuksesta. Vanhemmat (myös äidit) antavat edelleen pojalle suuremman viikkorahan kuin tytölleen. Muistetaan siis myös tyttöjen tasa-arvoinen talouskasvatus!

Suuret kiitokset Tanjalle mielenkiintoisesta puheenvuorosta. Nostosi lapselle sijoittamiseen ja talouskasvatukseen herättivät aktiivista keskustelua, josta jokainen äiti sai poimia omaan elämäntilanteeseensa sopivia ratkaisuja. 

mammat-sijoittaa-afterwork-ihania-äitejä

mammat-sijoittaa-afterwork-tervetuloa

Mammat sijoittaa -aftereilla opittiin, inspiroiduttiin ja keskusteltiin äidin taloudesta mahtavalla mammaporukalla. Pienemmät osallistujat pitivät huolen siitä, että tunnelma pysyi sopivan rentona <3

mammat-sijoittaa-afterwork-vauva-mukana

mammat-sijoittaa-afterwork-tarjoilua

Iso kiitos Nordealle, kun saimme järjestää Mammat sijoittaa -afterworkin yhdessä teidän kanssa. Halaus Mimmit sijoittaa -duolle, kun olitte tapahtumassamme vetämässä inspiroivaa työpajaa. 

Kiitos ennen kaikkea sinulle Äiti, kun osallistuit tapahtumaamme. Oli ilo tavata <3

Äitipiirin seuraava tapahtuma on jo 21.9 ja se järjestetään yhteistyössä Nukukuun kanssa. Varaa lippusi äidin & lapsen Muovaillen -workshopiin tästä. 

Nähdään taas!

mammat-sijoittaa-afterwork-äitejä

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.