fbpx
Äitipiirin marraskuun viikkotapahtumat kokosivat jälleen ison joukon äitejä virkistäytymään, verkostoitumaan ja voimaantumaan.

Marraskuun viikkotapahtumissa sukellettiin äidin hyvinvointiin monipuolisen ohjelman kautta – katso tunnelmia!

Äitipiirin viikkotapahtumat jatkuivat marraskuussa ajankohtaisin teemoin. Saga Yogan kauniisiin tiloihin kokoontui iso joukko äitejä ja vauvoja oppimaan niin mikrobiomin vahvistamisesta, joogasta, mielen hyvinvoinnista ja päivähoidon aloituksesta.

Saimme äideiltä positiivista palautetta tapahtumien tunnelmista, herkullisista tarjoiluista sekä vertaistuesta. 💕

Lokakuussa alkaneet viikkotapahtumamme saivat jatkoa marraskuussa erilaisin ajankohtaisin teemoin.

Asiaa mikrobiomin vahvistamisesta

5.11. syvennyimme Moi Forestin luonnollisen ihonhoidon asiantuntijan Maria Varonin kanssa mikrobiomin maailmaan. Maria jakoi tietoutta vastustuskyvyn kehittymisestä vauvasta vanhemmaksi ihan syntymästä lähtien ja vinkkasi monta hyödyllistä tapaa vahvistaa omaa immuniteettia mm. luonnonkosmetiikan käytön keinoin. Kiitos Maria mielenkiintoisesta puheenvuorostasi!

Tapahtumassamme olivat esillä Moi Forestin metsöpölyvoiteet, josta kuulette pian lisää Äitipiirissä! Meillä on jotain aivan ihanaa työn alla. ✨

Hyvän mielen äärelle sukeltamista 

11.11. pääsimme sukeltamaan hyvän mielen äitiarkeen workshopissa Miia Vauhkosen johdolla. Miia on VauMiin takana hääräävä äiti, mindfulness- ja pilates ohjaaja sekä positiivisen psykologian asiantuntija. 

Workshop kannusti rohkeasti löytämään omaa hyvinvointia lisäävien tekijöiden ja valintojen äärelle arjessa. Kiitos Miia, kun toit lempeästi esille, miten tärkeä on huoltaa omaa mieltään äitinä!

Mama- & Bebejoogaa energisen Annetten ohjaamana

16.11. oli vuorossa Mama- & Bebejoogaa, jossa pysähdyimme lempeän liikkeen voimalla huoltamaan kehoa. Vauvat joogasivat matolla mukana, mikä oli kerrassaan ihana näky!

Kiitos Annette ihanasta tunnistasi!

Päivähoidon aloitukseen valmistautumista

Marraskuun viimeisenä tapahtumana oli päivähoidon aloitukseen liittyvä hyvinvointiaamu, jossa oli vieraana varhaiskasvatuksen opettaja ja yrittäjä Anniina Teräväinen Kasvatilta.

Anniina vieraili Kasvatilta Äitipiirin marraskuun tapahtumassa.

Anniina avasi keskustelua päivähoidon aloitukseen liittyvistä tunteista niin lapsella kuin vanhemmalla, ja antoi monta hyvää vinkkiä mm. päivähoidon varusteisiin liittyen!

Lisäksi pääsimme kuulemaan puheenvuoron aiheesta Montessori pedagogiikka. Eugenia Soland vieraili tapahtumassamme Montessori Infant Community Daycare Ruoholahdesta ja jakoi tietoutta lapsen itsenäisyyden tukemiseen liittyen. Lämmin kiitos Anniina & Eugenia avartavista miniluennoista!

Tapahtumissamme olivat jälleen maistuvat tarjoilut kumppaneiltamme. Puroa Goodsin ravitsevat smoothiet, Chia Buddyn chiavanukkaat, Green Planet Astronautsin kauravälipalat, sekä muut herkut täyttivät vatsat ohjelman jälkeen!

Chiabuddyn vanukkaat maistuivat Äitipiriin tapahtumissa!

Kotiin viemiseksi jokainen osallistuja sai goodie bagit, jossa oli yllätyksenä mm. Urtekramin & Weledan luonnonkosmetiikkaa ja niin ikään terveellisiä välipaloja! 😋

Äitipiirin goodie bagissa on aina iloisia yllätyksiä!

Green Planet Astronautsin välipalat maistuvat äideille & mineille.

Olemme valtavan iloisia, että olemme löytäneet matkallemme kumppaneita, jotka haluavat edistää kanssamme äitien hyvinvointia! Kiitos siis teille!

Tässä vielä muutama palaute tapahtumistamme marraskuun aikana:

”Mielenkiintoinen aihe ja yleinen tunnelma”

”Tunnelma on aina kiva. Helppo tulla ja olla. Hyvät välipalat. Ja Maria oli niin huippu luennoitsija, tosi mielenkiintosta asiaa!”

”Oli todella helppo tulla ja vain olla ilman mitään paineita. Kaikki tuntui sujuvan hyvin ja ihanassa ilmapiirissä. :)”

”Goodie bag oli myös ihana taas kiitos.”

Joulukuussa luvassa 4 x pikkujoulutapahtumaa, joihin mahtuu vielä muutama innokas mukaan! Katso lisätiedot täältä.

💛 Nähdään taas, ihanat!

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.