fbpx
Mokka-suklaapiiras on täyteläinen herkku.

Mokka-suklaapiiras

Share on facebook
Share on linkedin

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Mokka-suklaapiiras on täydellinen herkku vahvan kahvin pariksi. Pieni pala vie takuulla makeanhimot! Pohjaksi voi tehdä myös perinteisen piirakkapohjan, joka esipaistetaan uunissa. FOODIN medjool taatelit ovat kooltaan suuria ja meheviä. Näitä siis tarvitsee hiukan vähemmän kuin monia muita taateleita. Ota tämä huomioon koostumusta säädellessäsi, mikäli käytät eri taatelimerkkiä.

Mokka-suklaapiiras:

Pohja:

Ainekset:

  • Ripaus suolaa

Ohje:

  1. Poista taateleista kivet ja siirrä ne lämpimään veteen likoamaan noin 15min ajaksi.
  2. Hienonna monitoimikoneessa mantelit, mantelivoi ja valutetut taatelit.
  3. Anna massan käydä, kunnes se on tasaista. 
  4. Säätele tarvittaessa koostumusta lisäämällä mantelivoita tai manteleita, jotta massa on muotoiltavaa ja helposti paineltavissa piirakkavuokaan.
  5. Painele pohjaseos piirakkavuokaan ja sen reunoille.

Täyte:

Ainekset:

  • 200ml kookoskermaa
  • ½-1tl pikakahvijauhetta
  • 1/8tl suolaa

Ohje:

  1. Kuumenna kookoskerma ja pilko joukkoon suklaa. Odota 5-10min. 
  2. Kun suklaapalat ovat sulaneet, sekoita seos tasaiseksi.
  3. Yhdistä loput ainekset suklaaseokseen tehoseokoittimen tai yleiskoneen avulla, jotta saat massasta täysin tasaista.
  4. Kaada pohjan päälle ja koputtele ilmakuplat pois.

Tarjoiluun:

  • FOODIN pekaanipähkinöitä
  • FOODIN kahvin makuista raakasuklaata rouhittuna

Herkullisia hetkiä!

Mokka-suklaapiiras on herkkua.

Mokka-suklaapiiras on makea herkku.

Teksti & kuvat: Liisa Soultanis

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

×
×

Ostoskori