fbpx
MuruBaby_artikkelikuva_main

Muru Baby vauvanruoka vie lapsen makumatkalle maailman keittiöihin

Kaupallinen yhteistyö | Muru Baby

Muru Baby on uusi suomalainen vauvanruokamerkki, joka on syntynyt kokki Henri Alénin haaveesta ja kauhasta. Muru Baby vauvanruoka vie vauvan makumatkalle maailman keittiöihin, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus syödä vähintään yhtä hyvää ruokaa kuin aikuiset.

Kun ensimmäisen kerran bongasin Muru Babyn Instagram-tilin, en voinut olla ihastumatta! Värikkäät, veikeät ja rennot kuvat vauvojen ruoka-annoksista viestivät jotakin täysin uutta lastenruokarintamalla. Ihan ehdottomasti kokeilun arvoista!
 
Tutustuessani lisää Muru Babyyn innostukseni vain kasvoi. Makuihin panostetut ja kokonaisina aterioina toimivat Muru Baby ruoat tuovat vauvoille aivan uudenlaisen makuelämyksen, jotka ovat syntyneet kokki Henri Alénin kauhasta.
 
Muru Babyn toimitusjohtajan Kirsi Juvan sanoin: ”Meidän mielestämme jopa vauvojen ruoissa pitää panostaa erilaisiin makuihin. Iso haave on, että saisimme Muru Babyjen myötä laajennettua ajattelua ja keskustelua siitä onko ruoka hyvää vai pahaa siihen, että on olemassa valtavasti eri makuja, eri maiden keittiöitä, eri raaka-aineita, erilaisia klassikkoannoksia jne…”
 
Kirsin mukaan maukkaita, terveellisiä ja laadukkaita lasten välipaloja tarvitaan, ja onneksi niitä onkin jo markkinoilla. Sen sijaan makuihin keskittyviä aterioita on ollut tosi vähän –siispä Muru Baby on kehittänyt 5 vauvalle erinomaisesti maistuvaa ruoka-ateriaa.
 
Muru Babyt on tehty mainion periaatteen pohjalta: lapset ansaitsevat vähintäänkin yhtä hyvää ruokaa kuin aikuiset. Tästä tuskin on kukaan vanhempi eri mieltä!
 
MuruBaby-artikkelikuva-makumatka
 

Muru Baby vauvanruoissa maistuu tuoreet raaka-aineet ja erilaiset mausteet

No, miltä Muru Babyt maistuvat?
 
Tarjolla on 5 erilaista makuvaihtoehtoa: Intialainen kanacurry, Kreikkalainen karitsapata, Välimeren lohimuhennos, Talonpojan omena-possupata sekä vegaanivauvalle sopiva Ranskalainen kasvispata. Raaka-aineet ovat luomua!
 
Ja maku: täyteläisiä, herkullisia vivahteita täynnä. Ei yhtään teollinen, vaan aito ja puhdas. Tuoreet raaka-aineet ja käytetyt mausteet maistaa. Ihan super hienoa, että myös vauvalle on luotu mahdollisuus tehdä makumatkoja maailman erilaisiin keittiöihin. Hyvä Muru Baby!
 
Muru Babylta on huhujen mukaan odotettavissa uusia tuotteita. Sitä ennen voit maistattaa lapsella jo kaupoista löytyviä Muru Babyn vauvan ruokia. Pst! Muru Babyt maistuvat myös äidille, kun aikaa kokkailuun ei liikene 😉
 
MuruBaby-arikkelikuva-ateriat
 
Teksti ja kuvat: Anna Korhonen
 
 

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.