fbpx
Perheellisen ekoteot lähtevät vauvan hoitopöydältä.

Muumi vaipat – perheellisen ekoteot lähtevät vauvan hoitopöydältä

Kaupallinen yhteistyö: Muumi Baby

Muumi vaipat kokivat mullistavan uudistuksen! Koska vaippoja kuluu lapsiperheissä paljon, voit tehdä ympäristövastuullisen valinnan valitsemalla kotimaisen hiilineutraalin Muumi Baby -vaipan. Lue lisää tästä arjen helpottajasta!

Lapsiperheessä vaippojen menekki on suurta. Lapsen vaippoja valitessa olisi hyvä pohtia vaipan kiertokulkua myös ympäristön näkökulmasta. Vaikka vaippajäte hyödynnetäänkin nykyään suurelta osin esimerkiksi energian tuotannossa, on vaipan ympäristövastuullisuuteen tärkeä kiinnittää huomiota. 

Muumi Baby:n Muumi vaipat ovat nyt 100 % hiilineutraaleja 

Tiesitkö, että Suomen ainoassa vaippatehtaassa Tammisaaressa valmistetaan tänään 100 % hiilineutraaleja vaippoja? Muumi Baby -vaippoja on valmistettu jo yli 40 vuoden ajan ihoystävällisyys, turvallisuus, luotettavuus ja kotimaisuus edellä. Ympäristövastuu on ollut Muumi Babyn toiminnan ytimessä alusta asti, mutta nyt Muumi vaipat ovat vieläkin ympäristövastuullisempia. 

Muumi Babylla nähdään tärkeänä panostaa lastemme tulevaisuuteen jo nyt, eikä vuosikymmenten päästä. Siksi jokaiset Muumi vaipat on suunniteltu ympäristön kannalta kestävämmäksi. 

Muumi Baby vaipat ovat 100 % hiilineutraaleja.

Mitä hiilineutraali vaippa tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on planeetallemme? 

Syvennytään hetkeksi hiilijalanjälkeen. Jotta hiilineutraalisuuteen on päästy – Muumi Baby tutki vaipoista syntyvät kasvihuonepäästöt perinpohjaisesti.

Muumi Baby vaipan kohdalla ympäristövaikutukset on huomioitu vaipan koko elinkaaren osalta aina raaka-aineiden tuotannosta vaippojen valmistukseen, käytettyihin energianlähteisiin, sekä tukkukauppojen logistiikkaan ja jätteenkäsittelyyn. 

100 % hiilineutraali Muumi Baby -vaippa on syntynyt perusteellisen tuotekehityksen ja suunnittelun tuloksena. Vaippojen tuotannossa käytetään vain sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä, kaikki tuotantojäte kierrätetään tai poltetaan energiaksi ja vaipoissa käytetään vain suomalaista klooritonta selluloosaa (TCF), FSC-sertifioiduista metsistä. Tiesitkö myös, että Muumi Baby -vaippapussi on biohajoava eli voit hyödyntää sen esim. biojätepussina? Kätevää! 

● Haluatko tutustua lisää Muumi Baby -vaippojen hiilijalanjälkiraporttiin? Löydät sen tästä. 

Puhdas tulevaisuus jälkipolville luodaan yhdessä 

On merkitystä millaisessa maailmassa minit elävät tulevaisuudessa. Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa siihen arkisten valintojen kautta. Lapsen vaipan vaihtaminen ympäristövastuulliseen, 100 % hiilineutraaliin vaippaan on iso ekoteko, jolla voi vähentää helposti perheensä ympäristökuormaa. Pidetään yhdessä huolta maapallosta valitsemalla paremmin! ❤︎

Muumi Baby vaipat ovat ympäristövastuullinen valinta vauvalle.

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.