Kuukauden palvelumme sinulle, mama.

Löydät kuukauden vaihtuvat palvelumme tarjoushintaan, aina kotimaisilta ja vastuullisilta palvelutuottajilta.

Tutustu palveluihin & upgreidaa äitiarkesi uudelle tasolle!

Tarjoukset on voimassa 31.10. asti.

Katso kaikki palvelut

Hemmottelu

Tutustu nyt >>

kasvatus

Tutustu nyt >>

Valokuvaus

Tulossa pian

Miksi Äitipiirin hyvinvointipalvelut?

Lisää äitiarjen hyvinvointia

Anna itsellesi mahdollisuus voida paremmin äitiarjessa. Äitipiirin kautta löydät luotettavat ja asiantuntevat palvelut vanhemmuutesi tueksi. Tarkat kriteerit täyttävät palvelut ovat saatavilla helposti yhdestä osoitteesta!

Bongaa hyviä tarjouksia

Alustaltamme löydät säännöllisesti ainutlaatuisia tarjouksia. Bongaa kuukauden palvelut alennettuun hintaan!

Säästä kallista aikaasi

Tiedämme, että äitinä aika on kortilla! Siksi etsimme ja kokosimme yhteen palvelut hyvinvointiasi tukemaan. Näin sinulla jää kalliita minuutteja ja voimavaroja itsestä huolehtimiseen. Koska sen sinä todella ansaitset!

Valitse 100 % suomalainen palvelu

Kaikki Äitipiirin välittämät palvelut ovat kotimaisia eli palvelun ostamalla tuet myös suomalaista työtä ja yrittämistä.

Palvelutuottajiamme

Uusimmat palvelumme sinulle, äiti!

Vuosi Vauvahoivaa -verkkomateriaali

Vuosi Vauvahoivaa on monipuolinen ja laadukas digitaalinen tietopaketti vauvan ensimmäisestä vuodesta. Kasvata tietouttasi mm. vauvan aivoista, vessahätäviestinnästä ja sään mukaisesta pukeutumisesta. Tietopaketin on koonnut Vauvahoivan vauva-asiantuntija Erika Broder sekä yhteistyökumppanit.

Vauvan hoito ja vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 3 h | Uusimaa

Vauvahoiva tarjoaa arkea helpottavan palvelun, jossa yhdistyy lempeä vauvan hoito ja kehoa avaava ja rentouttava vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta. Sillä aikaa, kun vauvasi on turvallisissa ja hellissä käsissä – voit nauttia omasta ajasta töiden tai itsestä huolehtimisen parissa!

Sleep tight -unikonsultaatio 1,5 h

Sleepyn Sleepy tight -unikonsultaatio sisältää alkukartoituksen perheesi unesta, sekä yksilöllisen unisuunnitelman parempia unia turvaamaan. Tämä palvelu on ihanteellinen jos painit vauvan tai lapsen unihaasteiden kanssa ja arvostat nopeaa apua tilanteeseesi. Sleepyn asiantuntijat ovat valmiina auttamaan!