fbpx
Papun AW 2020 mallistosta ei taiteellisuutta ja väriä puutu.

Papun Aw 2020 -mallistosta ei taiteellisuutta ja väriä puutu – lue kokemuksia Papun uutuuksista!

Kaupallinen yhteistyö: Papu Stories

Marraskuussa 11.11. pääsemme vierailemaan äitipiiriläisten kanssa Papu Storella muodin ja säihkeen täyteisessä After work- illanvietossa. Äitipiirin Anna vieraili jo etukäteen Papun liikkeessä ja valitsi omat suosikkinsa syksyisten sävyjen täyteisestä valikoimasta. Papun mekko ja okran värinen baskeri tulevat olemaan käytössä pitkään!

Tiesitkö, että Papu Storiesin kaikki vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu tarkoin vastuullisin kriteerein EU:ssa? Kotimainen Papu on ihastuttanut naisten ja lasten vaatteillaan jo vuosia, eikä suotta! Laadukkaat, kulutusta ja katsetta kestävät vaatteet tunnistaa iloisista väreistä ja kekseliäistä leikkauksista.

Pa

Papu Storiesin AW 2020 -mallisto leikkii taiteella ja syksyisillä väreillä

Papu Storiesin tuore Autumn / Winter 2020 mallisto kertoo tarinaa taitelijasta, joka nauttii taiteen tekemistä, erilaisista materiaaleista, kuvioista, piirtämisestä ja väri-ilottelusta. Mallistosta kumpuaa luomisen ilo, hauskat kuvitukset ja kestävät materiaalit.

Äitipiirin Anna ihastui erityisesti Papun Volume Dressiin, jonka väreissä näkyy rohkeasti syksy. Okran värinen Bom Bom beret -baskeri sopii lähes kaiken kanssa arjessa ja juhlassa. Villainen baskeri lämmittää korvia ja viimeistelee rankalaisella tyylillä rennon kampauksen. Tämä päähine on chic!

Lasten mallistosta mieleen jäi kaunis Swing Dress, jonka viininpunainen ja valkoinen värimaailma jää mieleen hauskalla tavalla. Fold Body tuo väriä vauva-arkeen.

Sweatshirt Earth Brown on myös niin suloinen!

Papun Swing dress

Papun

Muodin ei missään nimessä tarvitse olla tylsää, vaan herättää mielikuvitus eloon. Lapsilla mielikuvitus on käytössä koko ajan – voisimme oppia heiltä paljon siitä!

Eläessämme nyt hyvin poikkeuksellisia aikoja, luo toivoa kekseliäisyys, värit ja eteenpäin menemisen voima. Papun Storiesin tuoreessa mallistossa näkyy mielestämme kaikki tämä. Juuri nyt on hyvä hetkiä ammentaa voimaa taiteesta, josta kumpuaa ilo elämään ja valoisaan tulevaisuuteen.

Mikä nousi sinun suosikiksesi Papun Autumn/Winter 2020 valikoimasta?

Nämä ihanat Papun uutuudet näet Äitipiirin & Papu Storiesin yhteisessä After work -tapahtumassa 11.11. Illanvietossa luvassa Äiti-Lapsi muotinäytös, stailausvinkkejä syksyyn sekä tietenkin Äitipiirin tyyliin herkullista tarjottavaa ja goodie bagit!

Mukaan mahtuu vielä 4 osallistujaa – ilmoittaudu mukaan tästä, ennen kuin paikat täyttyvät!

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.