fbpx

Papun leikkisä kevätmuoti antaa toivoa valoisasta huomisesta

Kaupallinen yhteistyö | Papu Stories, *tuotteet saatu

Viimeinen kuukausi on kulunut tiukasti kotioloissa, kun arki on saanut aivan uuden muodon koronan vuoksi. Olen kuitenkin huomannut, että samanlaiselta tuntuvia kotipäiviä voi piristää pienin teoin: tilaamalla kotiin leikkokukkia, antamalla puolisolleen halauksen ja pukemalla ylleen kaunista. Papun kevätmuoti on tuonut mukanaan iloa, pilkettä ja toivoa tulevasta – kyllä tästä vielä selvitään!

Kun maaliskuun 13. päivänä kuuntelin pääministerimme Sanna Marinin tiedotustilaisuutta maailmalla leviävästä pandemiasta, en osannut vielä kuvitella miten poikkeustilanne tulisi vaikuttamaan ihan jokaisen arkeen. Nyt kuukautta myöhemmin, kotoiluarkeen alkaa olla ihme kyllä jo tottunut, ja ajatuskin kaupungilla liikkumisesta tuntuu hassulta. Saatika ystävien treffaaminen kahvien merkeissä. Aiemmin itsestäänselviltä tuntuvat asiat, ovatkin nyt kaikkea muuta.

Uusi arki on riisuttu, mutta piileekö siinä hyvän elämän salaisuus?

Kotiin painottunut perhearki on tuonut mukanaan uuden rytmin opettelua, menojen karsiutumista, sosiaalisen piirin pienentymistä ja samanlaisten päivien toistumista. Toisaalta kotikaranteeni on jättänyt jäljelle vain oleellisen, riisuen elämää täyttävät turhatkin asiat. Nyt viimeistään on täytynyt opetella löytämään iloa ja voimaa yksinkertaisuudesta. Ja eikö siinä piilekin elämän taika? Sanotaan, että rikas on se, joka on onnellinen vähästä.

On ollut merkityksellistä huomata, että myös nyt voi ilahtua monista asioista. Hymyillen tai kippurassa nauraen. Vaikka moni asia ja toiminta on nyt hetkellisesti tauolla – hyvää ja kaunista voi nähdä halutessaan ympärillään aina.

Mitä hyvää sinä näet elämässäsi nyt?

Itselleni iloa ja voimaa ovat tuoneet tuoreet kukat maljakossa, yrttien kylväminen kesän kasvua odottamaan, hyvä ruoka, puolison halaus ja lasten välinen iloinen leikkihetki. Jokainen päivä on ollut tärkeä aloittaa niin kuin aina ennenkin, siistiytymällä ja pukeutumalla nätisti – ihan itseä varten.

Etätyö koneen äärellä sujuu paljon keskittyneemmin, kun päällä on siistit vaatteet. Väriä ja kuvioitakin saa olla, reilusti! Sain valita Papun kevätmallistosta itselleni ja tytölleni vaatteita, jotka ilahduttavat meitä juuri nyt. Värikkäät Boho Circle Culottesit* ja Boho Shirt* tuntuivat heti omalta, ja ovat päässeet ahkeraan käyttöön kotioloissa. Iltaisin, jo lasten mentyä unilleen, on ollut mukava kääriytyä pehmeän Knit Long Cardigan -neuletakin* sisälle ja katsoa hetki Huvilaa & Huussia. Ihan paras ohjelma! <3 

Pianonsoitosta innostunut tyttäreni innostui Papun Fold Leggingseistä* ja Gather Hem Dress- mekostaan* niin, että niitä on käytetty jo monta päivää putkeen. 

Voi, kuinka odotankin, että voi taas kävellä vapaana pitkin Helsingin katuja, halata ystävää ja kokoontua perheen kanssa yhteisen pöydän ääreen. Ennen kuin se on mahdollista, yritän tehdä kotielämästä mahdollisimman mukavaa ja ottaa jokaisen päivän vastaan ilon aiheita bongaillen.

Jo ensi viikolla aion pukea lempivaatteeni päälle ja kattaa parvekkeelle brunssin. Ei haittaa, vaikka koti on hetkellisesti sikinsokin ja lapsista lähtee ääntä – nyt on juuri hyvä hetki nauttia lähestyvästä kesästä!

Teksti: Anna Korhonen

Kuvat: Juliaana Jussila 

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.