fbpx
Népra on suomalainen vastuullinen urheiluvaatemerkki.

Paranna maailmaa vastuullisilla urheiluvaateostoksilla – Wear Népra

Kaupallinen yhteistyö | Népra

Kauniit ja käytännölliset urheiluvaatteet ovat vaatekaapin kulmakiviä. Népra on lahtelaissyntyinen urheiluvaatemerkki, jonka vaatetuotanto perustuu eettisyyteen ja ekologisuuteen. Merkin urheiluvaattessa korostuu mukavuus niin hyvin, että vaatteista ei haluaisi luopua. Népran urheiluvaatteet on tehty kestämään aikaa!

Jo vuosien ajan meille on myyty ajatusta siitä, että urheillaksesi sinun tulee päivittää vaategarderobisi trendikkäillä urheiluvaatteilla- ja välineillä. Trendikäs on usein tarkoittanut halvasti ja epäeettisesti valmistettua. 

Hienoa on ollut se, että ”halpamuodin” aaltoon on reagoitu tuomalla myös urheiluvaatemarkkinoille vastuullisempia vaihtoehtoja. Nykyään lenkkipolulla, joogasalilla tai crossfitin parissa törmää yhä useammin vastuullisesti tuotettuihin, kotimaisiin urheiluvaatteisiin. Miten hienoa!

Népra valmistaa eettisiä ja ekologisia urheiluvaatteita, joista ei halua luopua

Kun ensi kerran tutustuin Lahdesta lähtöisin olevan Népran tarinaan, en voinut kuin innostua. Yksinkertaiset, mutta sporttisen älykkäät treenivaatteet istuvat saumattomasti, tekevät urheilusta entistä mukavampaa ja ilahduttavat hauskoilla yksityiskohdillaan. Syventyessäni lisää Népran inspiroivaan tarinaan, vakuutuin siitä, että yritys tulee tekemään historiaa.

Kahden nuoren naisen, Aman ja Essin perustama eettinen ja ekologinen urheiluvaatemerkki pohjautuu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, minimalistisuuden ja eettisyyden ympärille – ajatuksella, että mahdollisimman monella olisi varaa valita vihreämmin. 

Népran urheiluvaatteet ovat ekologisia ja eettisiä.

Népran missiota ajavat ajaton ja minimalistinen design, kestävyys ja käytännöllisyys sekä tietenkin läpinäkyvä tuotanto ja hinnoittelu. Népran vaatteiden Oeko-tex 100 sertifikaatti takaa sen, että niiden valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja.

Wear Népra kannustaa vähentämään kulutusta ja valitsemaan vihreämmin

Maailman muotiteollisuus saastuttaa edelleen enemmän kuin lento- ja laivaliikenne yhteensä.  Siksi on ihan super hienoa, että myös Suomessa on etsitty ratkaisuja eettisemmän vaatetuotannon puolesta. Äitinä vaatteiden ekologista alkuperää ja mukavuutta arvostaa entistä enemmän, joten Népran urheiluun ja aktiiviseen elämään soveltuva yksinkertaisen tyylikäs mallisto onkin jo yksi arjen tukipilareista. Erityisen rakastunut olen Saturnus -tights leggareihin, joita on tullut ulkoilutettua ahkerasti myös kauppareissuilla!

Népran urheiluleggingsit ovat super mukavat ja käytännölliset.

Urheiluleggingsien lisäksi Népran valikoimasta löytyy kauniita ja kestäviä toppeja, kuten Fortuna top, college-vaatteita, biker shortseja ja t-paitoja. Suloiset Népra Scrunchiet ovat tuore lisäys monipuoliseen valikoimaan!

Népran vaatteissa yhdistyy laatu, minimalismi ja käytännölllisyys.

Pääsimme kuulemaan Népran inspiroivan tarinan Äitipiirin syyskuun Hyvinvointiaamussa. Tavatessani Népran toisen perustajan Aman tapahtumassamme, mieleeni jäi hänen viisas lausahduksensa: ”Kaikista ympäristöystävällisintä on olla ostamatta mitään. Toiseksi paras valinta on suosia vaateostoksilla vastuullisesti tuotettua muotia.”

Népra tekee vihreät valinnat helpoiksi urheiluvaateostoksilla! ✦ Äitipiiri loves #wearnepra.

Koodilla AITIPIIRI2020A saat -10 % alennusta Népran normaalihintaisista tuotteista 31.12.2020 asti. 💛

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.