anemian-ja-raudanpuutteen-tutkimuspaketti

Puhti - Laaja raudanpuutteen ja anemian tutkimus

149,00

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa mielialaan, jaksamiseen ja yleisvointiin. Laajan raudanpuutteen ja anemian tutkimuksen tuloksena saat tärkeimmät arvot, jotka liittyvät rautaan, rautavarastoihin ja anemiaan.

Mitä Puhdin laajaan raudanpuutteen ja anemian tutkimukseen sisältyy?

Puhdin raudanpuutteen ja anemian tutkimus on laaja ja kattava paketti, jonka avulla saat selville liittyykö anemia esimerkiksi vitamiinipuutostilaan vai kenties juuri raudanpuutteeseen.

Testistä saat selville seuraavat asiat:

 • Ferritiini (ensisijainen raudanpuutteen osoittaja)
 • Täydellinen verenkuva (yhteensä 18 testiä, sisältää mm. hemoglobiinin)
 • Tulehdusarvo CRP (tulehdustila vaikuttaa ferritiiniarvoon)
 • Transferriinireseptori, liukoinen (S -TfR)
  B12-vitamiini (B12-TC2)
 • Folaatti (fS-Folaat)

Puhti tekee tulosten lukemisesta helppoa selkeän tulosraportin avulla, josta näet kätevästi ovatko arvosi viitearvojen sisällä. Raportista näet ja opit myös ymmärtämään, mitä eri arvot tarkoittavat ja miten voit vaikuttaa niihin mm. elintavoilla.

Näet raportilta kaikki tulokset selkeinä palkkeina. Näet helposti, ovatko arvosi viitearvojen sisällä. Lisäksi opit, mitä eri arvot tarkoittavat ja miten niihin voi vaikuttaa esimerkiksi elintavoilla.

Voit tarvittaessa tilata erillisenä palveluna lääkärin etäkonsultaation testien jälkeen tai voit tulostaa tulokset mukaan omalle lääkärillesi.

Miksi valita laaja raudanpuutteen ja anemian tutkimus? 

 Kun valitset Puhdin laajan raudanpuutteen ja anemian tutkimuksen, saat kätevät ja ennen kaikkea helposti ymmärrettävät tulokset liittyen terveydentilaasi. 

Tulosten saamisen jälkeen sinun on helppo tehdä mahdollisia muutoksia elintapoihisi kohentaaksesi hyvinvointiasi!

Tämä Puhdin tutkimuspaketti kertoo sinulle elimistösi rauta-arvoista, B12-vitamiinin sekä folaatin määrästä.

Laaja raudanpuutteen ja anemian tutkimus on saatavillasi helposti ilman lääkärin lähetettä!

Ohje tutkimukseen:

 • Tilaa ensin testit Puhdin kautta.
 • Laboratoriossa voi käydä usealla paikkakunnalla Suomessa. Suurin osa laboratorioista palvelee myös ilman ajanvarausta.
 • Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla selkeät ohjeet näytteenottoon valmistautumiseen.
 • Näytteenotto vie vain muutaman minuutin.
 • Kun tulokset ovat valmiina, saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla.
 • Tämän jälkeen voit kirjautua Oma Puhti -osioon, josta näet omat tuloksesi ja mitä ne tarkoittavat. Näet tulospalvelusta selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä arvot tarkoittavat. Oma Puhti -osiosta löydät myös syventäviä artikkeleita ja tietoa, miten voit kehittää omaa hyvinvointiasi!

Palvelun hyvinvointivaikutukset

Opi tekemään parempia valintoja

Selkeän ja perusteellisen tulosraportin ansiosta sinun on helppo tehdä itsesi ja vauvasi kannalta terveellisempiä päätöksiä.

Mielenrauhan löytäminen

Kun tiedät miten kehosi voi ja mitä se tarvitsee, voit panostaa hyvinvointiisi enemmän!

Opi tuntemaan kehosi paremmin

Terveystarkastuksen jälkeen tiedät mitä kehosi tarvitsee, missä on puutoksia ja miten niitä voi korjata - täten edistät omaa hyvinvointiasi.

Vireystilan ylläpitäminen

Puhdin laaja raudanpuutteen ja anemian tulosraportti antaa sinulle selkeän kuvan arvoistasi, jonka jälkeen osaat tehdä vireystilaasi liittyviä ratkaisuja entistä paremmin!

Miksi valita Puhti?

Puhti on ainutlaatuinen mm. selkeän sekä edullisen hinnoittelunsa puolesta, mutta tiesitkö, että pääset kaikkiin testeihin ilman lääkärin lähetettä?

Puhti on helppo, kotimainen ja nopea ja se tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen! Antamasi tiedot pysyvät myös turvassa Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

Kaikki testit analysoidaan Suomessa ja tulokset näkyvätkin yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä. Halutessasi voit aina tilata erikseen Mehiläisen lääkärin tai hoitajan neuvonnan. Puhti tarjoaa myös hyvinvointivalmennuksia.

Testeissä voi käydä laboratoriossa usealla paikkakunnalla – suurin osa laboratorioista palvelee myös ilman ajanvarausta.

Kun äiti voi hyvin, niin voi myös vauva!

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.