laaja-puhti-terveystarkastus-nainen

Puhti - Laaja terveystarkastus (naisille)

154,00

Haluatko selvittää miten elimistösi voi?

Puhdin Naisen laaja terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää kokonaisvaltaisesti oman kehosi hyvinvoinnista. Terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi edistämiseksi. Mukana on yli 30 testiä, mukaan lukien kolesteroli, verensokeri, D- ja B12-vitamiinit,natrium ja ferritiini.

Miksi valita Puhdin laaja terveystarkastus naiselle?

Kun sinä voit hyvin ja elimistösi on kunnossa, voit ja jaksat paremmin!

Terveystarkastuksen on tarkoitus auttaa sinua löytämään tasapaino hyvinvointiin ja jokapäiväiseen tekemiseen.

Mitä laajaan terveystarkastukseen naiselle sisältyy?

Puhdin laaja, naisille suunnattu terveystarkastus antaa sinulle tietoa enemmän sydämestäsi ja verisuonistasi, rauta-arvoistasi ja esimerkiksi vitamiineistasi.

Saat testien jälkeen selkeän ja helposti ymmärrettävän tulosraportin, josta saat vinkkejä hyvinvointisi parantamiseen ja olosi kohentamiseen.

Puhdin laaja terveystarkastus sisältää:

 • PVK (Perusverenkuva)
 • Kolesteroliarvot (kokonaiskolesteroli, triglyseridit, LDL-kolesterolit ja HDL-kolesteroli, non-HDL, Kol/HDL-suhde)
 • S-CRP (kertoo elimistön tulehduksesta)
 • Pitkäaikainen verensokeri (B-HbA1c)
 • Kreatiniini ja Pt-GFRe (munuaiset)
 • ALAT (kertoo maksan terveydestä)
 • D-vitamiini (S -D-25)
 • Ferritiini (elimistön rautavarastojen mittari)
 • Tyreotropiini (TSH) kertoo kilpirauhasen toiminnasta
 • B12-vitamiini (S -B12-TC2)
 • Natrium

Missä ja milloin voin käydä laajassa terveystarkastuksessa?

 • Tilaa ensin testit Puhdin kautta ilman lääkärin lähetettä.
 • Laboratoriossa voi käydä usealla paikkakunnalla Suomessa. Suurin osa laboratorioista palvelee myös ilman ajanvarausta.
 • Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla selkeät ohjeet näytteenottoon valmistautumiseen.
 • Näytteenotto vie vain muutaman minuutin.
 • Kun tulokset ovat valmiina, saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla.
 • Tämän jälkeen voit kirjautua Oma Puhti -palveluun, josta näet tuloksesi. Näet tulospalvelusta selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä arvot tarkoittavat. Oma Puhti -sivulta löydät myös syventäviä artikkeleita ja tietoa, miten voit kehittää hyvinvointiasi!

Palvelun hyvinvointivaikutukset

Tunnista nykyinen terveydentilasi taso

Puhdin laaja terveystarkastus näyttää sinulle nykyisen terveydentilasi tason ja kun tiedät mitä eri arvot tarkoittavat, sinun on helppo tehdä tarvittavat muutokset!

Tavoitteiden asettaminen

Tulosraportin avulla tavoitteiden asettaminen terveytesi ylläpitämiseksi ja kohtentamiseksi on yksinkertaista! Raportti kertoo miten kehosi voi ja mitä se tarvitsee voidakseen entistä paremmin.

Kehittymisen seuraaminen

Kun olet saanut laajan terveystarkastuksen tulokset ja seuraat asettamiasi tavoitteita, voit hankkia seurantatestin esimerkiksi puolen vuoden päästä, jolloin näet kuinka paljon terveydentilasi on kohentunut.

Tee parempia valintoja

Selkeän ja perusteellisen tulosraportin ansiosta sinun on helppo tehdä itsesi ja vauvasi kannalta terveellisempiä valintoja!

Miksi valita Puhti?

Puhti on ainutlaatuinen mm. selkeän sekä edullisen hinnoittelunsa puolesta, mutta tiesitkö, että pääset kaikkiin testeihin ilman lääkärin lähetettä?

Puhti on helppo, kotimainen ja nopea ja se tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen! Antamasi tiedot pysyvät myös turvassa Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

Kaikki testit analysoidaan Suomessa ja tulokset näkyvätkin yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä. Halutessasi voit aina tilata erikseen Mehiläisen lääkärin tai hoitajan neuvonnan. Puhti tarjoaa myös hyvinvointivalmennuksia.

Testeissä voi käydä laboratoriossa usealla paikkakunnalla – suurin osa laboratorioista palvelee myös ilman ajanvarausta.

Kun äiti voi hyvin, niin voi myös vauva!

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.