Raskautta suunnittelevan terveystarkastus kattaa monipuoliset testit Mehiläisen laboratoriossa. Varaa testipaketti nyt!

Puhti - Raskautta suunnittelevan terveystarkastus

154,00

Suunnitteletko raskautta tai olet raskaana ja haluat selvittää kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tilan? Puhdin raskautta suunnittelevan terveystarkastu antaa selkeän käsityksen terveydentilastasi!

Testipakettiin kuuluu perus verenkuva, ferritiini, herkkä CRP, verensokeri, kolesteroli, kilpirauhasen toiminta, D- ja B12-vitamiinit sekä folaatti, joka on erityisen tärkeä raskaana oleville naisille.

Miksi valita raskautta suunnittelevan terveystarkastus?

Tämän laajan ja kattavan terveystarkastuksen avulla opit terveydentilastasi enemmän sekä tekemään vauvasi ja itsesi kannalta parempia sekä terveellisempiä valintoja!

Puhti myös tarjoaa sinulle selkeän tulosraportin, josta näet mitä mitkäkin arvot tarkoittavat ja mitkä veriarvot ovat viitearvojen mukaisia.

Puhti haluaa auttaa raskaana olevia ja raskautta suunnittelevia valmistautumaan raskauteen sekä jaksamaan paremmin.

Tulosraportti on tehty selkeäksi, jotta sitä on helppo seurata ja jotta näet, miten voit vaikuttaa arvoihisi esimerkiksi elintavoillasi. Puhti tarjoaa sinulle apua mahdolliseen tuloksien tulkintaan sekä ideoita jatkoon!

Mitä raskautta suunnittelevan terveystarkastukseen sisältyy?

Raskautta suunnittelevan terveystarkastus sisältää 10 erilaista testiä, joiden avulla saadaan kokonaisvaltainen ja tarkka kuva terveydentilastasi.

Tutkimuspaketti sisältää seuraavat kokeet:

1 – Perusverenkuva PVK
2 – Kolesteroliarvot (kokonaiskolesteroli, triglyseridit, LDL-kolesteroli ja HDL-kolesteroli, non-HDL, Kol/HDL-suhde)
3 – S -CRP, herkkä (kertoo elimistön tulehduksesta)
4 – Pitkäaikainen verensokeri (B-HbA1c)
5 – D-vitamiini (S -D-25)
6 – Ferritiini (kertoo elimistön rautavarastoista)
7 – Tyreotropiini (TSH) kertoo kilpirauhasen toiminnasta
8 – Vapaa tyroksiini (T4-V) kertoo kilpirauhasen toiminnasta
9 – B12-vitamiini (S -B12-TC2, tarkempi testi, aktiivinen B12)
10 – Folaatti (fS-Folaat) eli B9-vitamiini

Folaatti on erityisen tärkeää raskaana oleville naisille. Sen riittävä saanti vähentää riskiä sikiön hermostoputken sulkeutumishäiriölle.

Missä ja milloin voin käydä raskautta suunnittelevan terveystarkastuksessa?

  • Tilaa ensin testit Puhdin kautta ilman lääkärin lähetettä.
  • Laboratoriossa voi käydä usealla paikkakunnalla Suomessa. Suurin osa laboratorioista palvelee myös ilman ajanvarausta.
  • Näytteenotto vie vain muutaman minuutin.
  • Kun tulokset ovat valmiina, saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla.
  • Tämän jälkeen voit kirjautua Oma Puhti -palveluun, josta näet tuloksesi. Näet tulospalvelusta selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä arvot tarkoittavat. Oma Puhti -sivulta löydät myös syventäviä artikkeleita ja tietoa, miten voit kehittää hyvinvointiasi!

Palvelun hyvinvointivaikutukset

Opi tekemään parempia valintoja

Selkeän ja perusteellisen tulosraportin ansiosta sinun on helppo tehdä itsesi ja vauvasi kannalta terveellisempiä päätöksiä.

Mielenrauhan löytäminen

Kun tiedät miten kehosi voi ja mitä se tarvitsee, raskautesi sujuu rennommin ja sujuvammin.

Eväät ennaltaehkäisyyn

Terveystarkastuksen avulla opit tuntemaan kehosi paremmin. Tulosraportti ohjaa sinua tekemään tarvittavat muutokset terveytesi parantamiseksi!

Vastustuskyvyn vahvistaminen

Raskautta suunnittelevan terveystarkastus tukee tavoitettasi toteuttaa terveellistä elämäntapaa.

Miksi valita Puhti?

Puhti on ainutlaatuinen mm. selkeän sekä edullisen hinnoittelunsa puolesta, mutta tiesitkö, että pääset kaikkiin testeihin ilman lääkärin lähetettä?

Puhti on helppo, kotimainen ja nopea ja se tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen! Antamasi tiedot pysyvät myös turvassa Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

Kaikki testit analysoidaan Suomessa ja tulokset näkyvätkin yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä. Halutessasi voit aina tilata erikseen Mehiläisen lääkärin tai hoitajan neuvonnan. Puhti tarjoaa myös hyvinvointivalmennuksia.

Testeissä voi käydä laboratoriossa usealla paikkakunnalla – suurin osa laboratorioista palvelee myös ilman ajanvarausta.

Kun äiti voi hyvin, niin voi myös vauva!

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.