Puhdin raudanpuutteen tukimuspaketti antaa kattavasti tietoa mm. ferritiiniarvostasi.

Puhti - Raudanpuutteen tutkimuspaketti

69,00

Tiesitkö, että riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Puhdin raudanpuutteen testipakettiin on valittu raudanpuutteen tarkasteluun tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin lisäksi tulisi tarkistaa myös tulehdusarvo CRP ja verenkuva.

Miksi valita raudanpuutteen tutkimuspaketti?

Jos haluat selvittää rauta-arvosi kattavasti – Puhdin raudanpuutteen tutkimuspaketti on juuri sinulle! Saat testien jälkeen selkeän ja kattavan tulosraportin, jonka avulla sinun on helppo tehdä mahdollisia muutoksia elintapoihisi.

Tämä paketti kertoo sinulle elimistösi ferritiinistä, täydellisen verenkuvan ja mittaa myös herkkä CRP:n.

Pääset testeihin ilman lääkärin lähetettä ja testit eivät vaadi paastoamista.

Mitä raudanpuutteen tutkimuspakettiin sisältyy?

Raudanpuutteen tutkimuspakettiin sisältyy:

  • Perusverenkuva PVK
  • Ferritiini (S-Ferrit) (eli ensisijainen ja herkin raudanpuutteen osoittaja)
  • C-reaktiivinen proteiini, CPR (ferritiinipitoisuus nousee usein infektioissa tai muissa tulehduksellisissa asioissa. Tästä syystä ferritiinipitoisuuden määrityksen yhteydessä tulee määrittää myös CRP.)

Näin raudanpuutteen tutkimuspaketti toimii:

  • Tilaa testit Puhdin kautta helposti ja nopeasti. Ilman lääkärin lähetettä.
  • Laboratoriotestin voi tehdä usealla paikkakunnalla Suomessa. Suurin osa laboratorioista palvelee ilman ajanvarausta.
  • Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla selkeät ohjeet näytteenottoon valmistautumiseen.
  • Näytteenotto vie vain muutaman minuutin.
  • Tulokset saa useimmiten jo seuraavana päivänä.
  • Kun tulokset ovat valmiina, saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla.
  • Tämän jälkeen voit kirjautua Oma Puhti -osioon, josta näet omat tuloksesi ja mitä ne tarkoittavat. Näet tulospalvelusta selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä arvot tarkoittavat. Oma Puhti -osiosta löydät myös syventäviä artikkeleita ja tietoa, miten voit kehittää omaa hyvinvointiasi!

Palvelun hyvinvointivaikutukset

Opi tekemään parempia valintoja

Selkeän ja perusteellisen tulosraportin ansiosta sinun on helppo tehdä itsesi ja vauvasi kannalta terveellisempiä päätöksiä.

Mielenrauhan löytäminen

Kun tiedät miten kehosi voi ja mitä se tarvitsee, voit panostaa hyvinvointiisi enemmän!

Opi tuntemaan kehosi paremmin

Terveystarkastuksen jälkeen tiedät mitä kehosi tarvitsee, missä on puutoksia ja miten niitä voi korjata - täten edistät omaa hyvinvointiasi.

Vireystilan ylläpitäminen

Puhdin raudanpuutteen tutkimuspaketin tulosraportti antaa sinulle selkeän kuvan arvoistasi, jonka jälkeen osaat tehdä vireystilaasi liittyviä ratkaisuja entistä paremmin!

Miksi valita Puhti?

Puhti on ainutlaatuinen mm. selkeän sekä edullisen hinnoittelunsa puolesta, mutta tiesitkö, että pääset kaikkiin testeihin ilman lääkärin lähetettä?

Puhti on helppo, kotimainen ja nopea ja se tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen! Antamasi tiedot pysyvät myös turvassa Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

Kaikki testit analysoidaan Suomessa ja tulokset näkyvätkin yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä. Halutessasi voit aina tilata erikseen Mehiläisen lääkärin tai hoitajan neuvonnan. Puhti tarjoaa myös hyvinvointivalmennuksia.

Testeissä voi käydä laboratoriossa usealla paikkakunnalla – suurin osa laboratorioista palvelee myös ilman ajanvarausta.

Kun äiti voi hyvin, niin voi myös vauva!

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.