Suklaa- ja vadelmavaahto vohveleille

Share on facebook
Share on linkedin

*Kaupallinen yhteistyö: Foodin | Sisältää mainoslinkkejä

Kaura-tahinivohveleiden kanssa maistuvat makeat suklaa- ja vadelmavaahto, jotka valmistuvat ilman valkoista sokeria luonnollisista raaka-aineista! Voit tehdä joko molemmat tai vaan toisen. Jos sinulle jää ylimääräistä vaahtoa, sekoita se kasvisjogurttiin tai käytä tehosekoittimessa kypsien banaanien kera, ja pakasta jäätelöpuikoiksi myöhemmin nautittavaksi. Kauravispi on kermaisen jäätelöpuikon salainen ainesosa!

Reseptin lopussa alekoodi äitipiiriläisille!

Suklaavaahto: 1 annos

Ainekset:

½ prk kauravispiä

1 rkl kaakaojauhetta

2 rkl Foodin kookosnektaria* tai muuta nestemäistä makeutusta

Ripaus Foodin merisuolaa*

40 g raakasuklaata käytetty Foodin 40g raakasuklaapatukka*

Ohje:

  • Vaahdota vaahto napakaksi vaahdoksi.
  • Ripottele joukkoon kaakaojauhe jatkuvasti vatkaten.
  • Lisää myös kookosnektari ja lopuksi rouhi sekaan raakasuklaa
  • Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka

Vadelmavaahto: 1 annos

Ainekset:

1/2 prk kauravispiä

1 dl kotimaisia vadelmia

1 rkl Foodin kookosnektaria*

Ohje:

  • Vaahdota vaahto napakaksi vaahdoksi
  • Vatkaa joukkoon vadelmat ja kookosnektari. Voin myös lisätä hiukan punaista marjajauhetta, marjamehua tai punajuurimehua tehostamaan punaista väriä
  • Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka

Koristeluun:

Foodin Raakasuklaavadelma*

Raastettua raakasuklaata

Kotimaisia vadelmia

Koodilla ÄITIPIIRI10 saat – 10 % alennusta Foodinin normaalihintaisista tuotteista 31.5.2020 asti. Foodinilla on nyt käynnissä kevätale ja tarjouksesta löytyy nyt mm. ihania raakasuklaita. Äitipiirin alennusta hyödyntämällä saat alen myös muista, kuin tarjoustuotteista.

Tutustu Foodinin valikoimaan tästä.

Katso muut Foodinin kanssa yhteistyössä tehdyt reseptit tästä:

Reseptit & kuvat: Liisa Soultanis

Lue lisää juttujamme

×
×

Cart