*Kaupallinen yhteistyö: Foodin | Sisältää mainoslinkkejä
Kaura-tahinivohveleiden kanssa maistuvat makeat suklaa- ja vadelmavaahto, jotka valmistuvat ilman valkoista sokeria luonnollisista raaka-aineista! Voit tehdä joko molemmat tai vaan toisen. Jos sinulle jää ylimääräistä vaahtoa, sekoita se kasvisjogurttiin tai käytä tehosekoittimessa kypsien banaanien kera, ja pakasta jäätelöpuikoiksi myöhemmin nautittavaksi. Kauravispi on kermaisen jäätelöpuikon salainen ainesosa!
Suklaavaahto: 1 annos
Ainekset:
½ prk kauravispiä
1 rkl kaakaojauhetta
2 rkl Foodin kookosnektaria* tai muuta nestemäistä makeutusta
Ripaus Foodin merisuolaa*
40 g raakasuklaata käytetty Foodin 40g raakasuklaapatukka*
Ohje:
- Vaahdota vaahto napakaksi vaahdoksi.
- Ripottele joukkoon kaakaojauhe jatkuvasti vatkaten.
- Lisää myös kookosnektari ja lopuksi rouhi sekaan raakasuklaa
- Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka
Vadelmavaahto: 1 annos
Ainekset:
1/2 prk kauravispiä
1 dl kotimaisia vadelmia
1 rkl Foodin kookosnektaria*
Ohje:
- Vaahdota vaahto napakaksi vaahdoksi
- Vatkaa joukkoon vadelmat ja kookosnektari. Voin myös lisätä hiukan punaista marjajauhetta, marjamehua tai punajuurimehua tehostamaan punaista väriä
- Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka
Koristeluun:
Raastettua raakasuklaata
Kotimaisia vadelmia
Katso muut Foodinin kanssa yhteistyössä tehdyt reseptit tästä:
Reseptit & kuvat: Liisa Soultanis