Tapahtumat

Etsitkö äitikavereita ja kaipaatko lisää hyvää oloa äitiarkeen? Äitipiirin tapahtumissa virkistäydytään.
Virkistäydy

Trendikäs ja monipuolinen tapahtumasisältö sekä samanhenkinen äitiseura takaa rentoutumista ja hyvää oloa arkeesi. Tapahtuman ravitsevat tarjoilut ja kattava goodie bag ilahduttaa pitkään. 

Lisää äitikavereita ja hyvinvointia arkeen? Äitipiiri voimauttaa äitejä kuukausittaisissa tapahtumissa.
Verkostoidu

Säännöllisissä tapahtumissa tapaat muita urbaaneja äitejä, luot kontakteja ja pääset mukaan yhteisölliseen toimintaan.

Vauvavuosi on kaiken muuttava ajanjakso, jolloin tarve vertaistuelle korostuu. Äitipiirin tapahtumissa verkostoidut muiden samassa elämäntilanteessa olevien kesken.
Voimaannu

Äidin arkeen linkittyvissä tapahtumissa inspiroidut, löydät omia vahvuuksia ja voimavaroja sekä ammennat voimaa vanhemmuuteen.

Ohjeistus tapahtumaamme osallistuvalle

FAQ

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Kyllä! Vauvat ovat lähtökohtaisesti aina tervetulleita tapahtumiimme. Vauvat on huomioitu myös tapahtuman lokaatiossa ja tarjoiluissa. Tapahtumiimme saavut näppärästi rattaiden kanssa tai ilman!

Äitipiirin tapahtumissa on vaihtuvaa ohjelmaa, kuten joogaa, pilatesta, erilaisia workhopeja sekä luentoja. Tämän lisäksi tapahtumissa on aina tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Osallistuja saavat lisäksi kotiinsa goodie bagit, joista löytyy käytännöllisiä ja vastuullisia äitiarjen tuotteita.

Ehdottomasti, myös äitiydestä haaveilevat ja raskaana olevat ovat aina tervetulleita tapahtumiimme. Ilmoitathan raskaudesta ilmoittautumisen yhteydessä, niin huomioimme raskautesi myös tapahtuman tarjoiluiden osalta. 

Haluamme järjestää Äitipiirillä tapahtumia, jotka ovat laadukkaita, ajankohtaisia ja vastuullisesti toteutettuja. Pääsymaksuilla katamme tilavuokran, tarjoiluihin liittyvät kustannukset, sekä vierailevien korkeakoulutettujen asiantuntijoiden, luennoitsijoiden ja esiintyjien palkkiot, sekä turvaamme Äitipiirin jatkuvuutta. Toiminnassamme mukana olevat yritykset valitaan tarkoin kriteerein. Valitsemme mukaan ainoastaan yrityksiä, joiden tuotteita ja palveluita itsekin kulutamme. Toimintaamme tukevat yritykset mahdollistavat sen, että pääsyliput ovat kohtuullisen hintaisia (n. 10-25 e). Tavoitteenamme on, että jokaisella äidillä on mahdollisuus osallistua tapahtumiimme, tulotasosta riippumatta. 

"Olen osallistunut Äitipiirin tapahtumiin alusta lähtien ja jäin heti koukkuun!"

”Minulla oli tarve toteuttaa itseäni ja nähdä muita ihmisiä, äitejä. Vastaanotto oli lämmin, hyväksyvä ja ystävällinen – koin kuuluvani joukkoon ja tiesin heti, että Äitipiiri on mun juttu!”

Palautetta Äitipiireistä
"Kiitos teille tapahtumasta. Sain lisää rohkeutta, ideoita ja inspiraatiota omiin ideoihin. Toivottavasti nähdään jatkossakin muissa tapahtumissa!"
"Tykkäsin hirveesti, just sitä mitä toivoin Äitipiiriltä kun törmäsin alunperin, että pääset höpöttelemään ja rennosti oleilemaan ihanien äitien kanssa, ihan 5/5 juttu!"
"Tapahtumassa oli lämmin ja vapautunut tunnelma. Oli mukava nähdä muita äitejä ja ihania vauvoja. Keskusteluaiheeseen oli helppo samaistua ja tarjottavat ja goodiebagit olivat erinomaiset."
"Tapahtumista on saanut voimaa arkeen ja opiskeluun! Kiitos Äitipiirin tiimille!"
"Oli hauskaa päästä muotinäytökseen ja, miten hyvin taaperonkin kanssa selvisi tapahtumassa! Hyvät tarjoilut ja Papun ale, ja ihana goodie bag taas!"
"Oli juuri sellainen, mitä kuvittelin ohjelman kannalta. Hyväksyvä ilmapiiri ja ihania äitejä!"

Yhteistyökumppaneita

puhti-logo-1