Lisää äitivoimaa arkeen?

Tule mukaan Äitipiirin toimintaan!

Äitipiirin säännöllisissä tapahtumissa tapaat muita urbaaneja äitejä, inspiroidut monipuolisen ohjelman parissa ja ammennat voimaa vanhemmuuteesi.

Äitipiirit järjestetään pääosin Helsingin alueella.

6 syytä osallistua tapahtumiimme

Monipuolinen ohjelmisto

Ohjelmistomme suunnitellaan äidin kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden. Tarjoamme äitiarkeen niin ohjattuja liikuntahetkiä, workshopeja kuin myös luentoja. Tapahtumiimme ovat tervetulleita niin äitiydestä haaveilevat, odottavat ja lapsen saaneet äidit.

Verkostoituminen

Tapahtumissamme tapaat muita samanhenkisiä ja saman elämäntilanteen jakavia äitejä. Ohjattu verkostoituminen ja keskustelu osana tapahtumien ohjelmaa tukee uusien äitikavereiden löytymisessä - ja monille niin on iloisesti käynytkin!

Ravitsevat tarjoilut - sinulle ja bebelle

Tapahtumissamme pääset nauttimaan herkullisista ja ravitsevista tarjoiluista, sekä aina tuoreesta kahvista! Tarjoiluissa on huomioitu myös pienimmät osallistujat snacksien muodossa.

Vauvaystävällisyys

Meille Äitipiirissä vauvat ovat sydämen asia. Tapahtumiimme on helppo tulla sekä rattaiden kera ja ilman. Tapahtumistamme löytyy myös hyvät tilat vaipanvaihtoon ja väljyyttä rentoon yhdessäoloon. Äitipiirissä lapset saavat näkyä ja kuulua!

Piristävät goodie bagit

Tykkäätkö kokeilla uusia hyvän olon tuotteita tai saada etuja hyvinvointiasi tukeviin palveluihin? Tapahtumiemme goodie bagit tuovat äitiarkeen ripauksen ylellisyyttä, vastuullisuus huomioiden.

Lämmin tunnelma

Meille Äitipiirissä on sydämen asia, että voit vierailla tapahtumissamme juuri sellaisena kuin olet. Meille onkin tärkeintä, että tapahtumissamme on lämmin, tervetullut tunnelma, josta saat iloa ja voimaa äitiarkeesi. Sylittelemme vauvoja, kaadamme sinulle kuumaa kahvia ja huomioimme sinut pienissäkin yksityiskohdissa. Lämpimästi tervetuloa Äitipiireihin!

"Olen osallistunut Äitipiirin tapahtumiin alusta lähtien ja jäin heti koukkuun!"

”Minulla oli tarve toteuttaa itseäni ja nähdä muita ihmisiä, äitejä. Äitipiirissä vastaanotto oli lämmin, hyväksyvä ja ystävällinen – koin kuuluvani joukkoon ja tiesin heti, että Äitipiiri on mun juttu!”

Palautetta Äitipiireistä
"Jäi kokonaisvaltaisesti hyvä olo. Hyvä aamiainen, ihana keskustelu tärkeästä aiheesta ja lempeä liikunta on paras combo. Nämä tapahtumat ovat ihan hidden gem. "
"Hyvä, rento fiilis, kivat tarjoilut ja ihanat puitteet."
"Parasta oli tunnelma, kesto, ohjelma, tapahtuman sijainti, goodie-bagit"
"Kiitos teille tapahtumasta. Sain lisää rohkeutta, ideoita ja inspiraatiota omiin ideoihin. Toivottavasti nähdään jatkossakin muissa tapahtumissa!"
"Tykkäsin hirveesti, just sitä mitä toivoin Äitipiiriltä kun törmäsin alunperin, että pääset höpöttelemään ja rennosti oleilemaan ihanien äitien kanssa, ihan 5/5 juttu!"
"Tapahtumassa oli lämmin ja vapautunut tunnelma. Oli mukava nähdä muita äitejä ja ihania vauvoja. Keskusteluaiheeseen oli helppo samaistua ja tarjottavat ja goodiebagit olivat erinomaiset."
"Tapahtumista on saanut voimaa arkeen ja opiskeluun! Kiitos Äitipiirin tiimille!"
"Oli hauskaa päästä muotinäytökseen ja, miten hyvin taaperonkin kanssa selvisi tapahtumassa! Hyvät tarjoilut ja Papun ale, ja ihana goodie bag taas!"
"Oli juuri sellainen, mitä kuvittelin ohjelman kannalta. Hyväksyvä ilmapiiri ja ihania äitejä!"

Yhteistyökumppaneita

puhti-logo-1