fbpx

Tunnelmia Äitipiirin puistotapahtumista

Fyysiset tapahtumamme ovat olleet tauolla kevään aikana. Ilo olikin ylimmillään, kun saimme kokoontua turvavälit huomioiden Äitipiirin puistotapahtumiin heti näin kesän aluksi. Kansallismuseon idyllisellä kesäpihalla järjestettiin kaksi kesäistä aamutapahtumaa, joista ensimmäisessä oli ohjelmassa puistopilatesta ja toisessa puistojoogaa. Puistotapahtuman tyyliin tarjolla oli myös piknik evästä!

Aamuauringon lämmössä oli mukava avata kehoa lempeillä ja vahvistavilla pilates- ja joogaliikkeillä. Puistopilateksen ohjasi Äitipiirin ihana Johanna ja joogan puolestaan Rosa. Molemmilla tunneilla vauvat liikkuivat mukana tai ihastelivat ruohoa ja kukkaistutuksia puistoilun hengessä. Miten reippaita pikkuisia olikaan mukana! Tapahtumamme goodie bagista paljastui kaikille omat laadukkaat suomalaiset Sarwa Yogan blokit ja korkkipallot.

Puistotapahtuma-4

Puistotapahtuma-2

Ulkoilma liikunnan jälkeen maistui piknikeväät, joihin sisältyi tällä kertaa Juustoportin Friendly Vikings kaurapohjaisia juomia, Green Planet Astronautsin luomu kaura välipaloja ja tuoretta hedelmää. Kaikki innokkaat saivat osallistua myös kehittämään uutta suomalaista lasten välipalamerkkiä, mikä osoittautuikin inspiroivaksi kokemukseksi! Bebet olivat myös innoissaan tuotenäytteistä. 💛

Puistotapahtuma-5

Johannan & Rosan vaatteet saatu | Népra

Puistotapahtuma-1

Pienen piknikhetken ohessa oli mukava vaihtaa kuulumisia muiden äitien kanssa, verkostoitua ja nauttia yhdessä alkavasta kesästä.

Puistotapahtuma-10

Pääsimme puistopilateksessa testaamaan myös Äitipiirin pikatreffit, jonka tarkoituksena on helpottaa äitien ystävystymistä tapahtumissamme. On aivan ihana huomata, miten toisilleen ventovieraat äidit löytävät yhteisen sävelen yhteisöllisen toiminnan kautta. Äitikavereiden löytymiseen tulemme panostamaan jatkossa yhä enemmän! Luvassa ainakin kaverihakua Instagramin kautta!

Puistotapahtuma-6

Tapahtumamme goodie bagista paljastui tällä kertaa Sarwa Yogan välineitä, Muru Baby Food vauvan ruoka maistiaisia ja ruokalappu, LukLabel neuvolakortti- tai passikotelo, Green Planet Astronautsin välipaloja, Nepran alekoodi aivan ihaniin vastuullisiin treenivaatteisiin ja Juustoportin kaurajuomia. Lämmin kiitos upeille yhteistyökumppaneillemme! Sydäntämme lämmittää, kun saamme tehdä niin hienojen suomalaisten yritysten kanssa yhteistyötä!

Puistotapahtuma-7

Kiitos myös sinulle äiti, kun tulet tapahtumiimme yhä uudelleen. Voimmekin iloisena todeta, että hieman yli 1-vuotiaan taipaleemme aikana tapahtumiimme on löytänyt jo yli 350 äitiä – wau! Kiitos!

Tapahtumamme jäävät nyt pienelle kesätauolle, mutta elokuussa tapaamme jälleen!

Aurinkoa, iloa ja valoa kesään!

Puistotapahtuma-9

Teksti & kuvat: Anna Korhonen

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.