fbpx
muovaillen-workshop-21-9

Muovaillen -workshop 21.9

Share on facebook
Share on linkedin

Lauantaina saimme pysähtyä hetkeen ja päästää luovuuden valloilleen Äitipiirin ja Nukukuun järjestämässä Muovaillen -workshopissa. Muovaillen -workshopissa meillä oli vieraana muovailuvahabrändi Nukukuun Anniina. Virkistävään aamupäivään sisältyi toiminnallinen muovailutyöpaja äidille & lapselle, aamiaistarjoilua ja rentoa verkostoitumista muiden äitien kanssa.

Hyppää mukaan tunnelmaan kuvien kautta <3

muovaillen-workshop-kaiko

Työpajan alkajaisiksi päästiin tuunamaan oma au naturel Nukukuu muovailuvaha. Pehmeään vahaan ripoteltiin ekoglitteriä ja laventelia tuomaan rakennetta ja tuoksua. 

muovaillen-workshop-vauva-mukana

Tukijoukot varmistivat, että työ etenee <3

muovaillen

muovaillen-workshop-keskittynyt-lapsi

Sitten päästiin koristelemaan. Kristalleista, pihlajanmarjoista ja eukalyptuksen lehdistä taipui kauniita päällisiä mandalalla leikattuihin “kakkuihin”. Tästä vaiheesta nauttivat erityisesti lapset. Hienomotoriikkaa kehittävät harjoitukset innostivat pienimmätkin keskittymään <3

muovaillen-workshop-pienen-taideteos

muovaillen-workshop-puine-muovailuvälineet

Lopuksi päästiin testailemaan Nukukuun pian myyntiin tulevia vanerisia leimasimia – kirjaimilla, eläimillä ja muilla hauskoilla kuvioilla. Kauniit leimasimet on valmistanut Puine, hienoa työtä!

muovaillen-workshop-stailaus

Late breakfast upposi nälkäisten suihin. Goodio tarjosi workshopin parhaat suklaat!

muovaillen-workshop-late-breakfast

muovaillen-työpaja-goodio

Aamupäivän aikana saimme keskustella myös yhdessä siitä, miten löytää ruuhkavuosien keskellä pieniä yhteisiä hetkiä lapsen kanssa. Ratkaisuiksi oli löydetty mm. äidin & tytön/pojan päivä (leffaan, kaupunkiin tai kirjastoon)  , jakamattoman huomion vaaliminen ja pysähtyminen kivan tekemisen äärelle. 

muovaillen-workshop-vieraita

muovaillen-workshop-keskustellen

Kerrassaan ihana aamupäivä, ihanassa seurassa <3 Suuri kiitos Nukukuulle , Kaiko Clothingille ja Foodinille tapahtumassa mukana olosta. Kaunis kiitos sinulle äiti & lapsi, kun toitte työpajaamme eloa ja valoa!

Seuraavaa tapahtumaa odotellessa //

muovaillen-workshop-kaiko-clothing

Annan paita / Cross shirt, Kaiko Clothing

Teksti: Anna Korhonen, Kuvat: Juliaana Jussila

Lue lisää juttujamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

×
×

Ostoskori