Äitipiiri 21.10. (10:00-12:00) @Saga Yoga Studio, Punavuori | Mindful Mama – Mindfulness lapsiarjessa

24,90 

Varasto loppu

Lämpimästi tervetuloa lokakuun Äitipiiriin pe 21.10. klo 10-12 – Mindful Mama -teeman äärelle. 💜 Tapahtuma järjestetään Saga Yoga Studiolla, os. Sinebrychoffinkatu 11 a 43 (Punavuori, Helsinki).

Tapahtumassamme pääset rentoutumaan, vahvistamaan mielen hyvinvointiasi ja nauttimaan valmiista aamiaistarjoiluista ja energisoivasta äitiseurasta!

Äitipiirin ohjelmassa kuulet miniluennon mielen hyvinvoinnista äitiyden näkökulmasta; miksi on tärkeää suojella mielen hyvinvointia lapsiarjen keskellä, millainen yhteys mielen hyvinvoinnilla on kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja terveyteen, ja kuinka äidin mielen hyvinvointi vaikuttaa myös lapsen kasvuun ja kehitykseen. Miniluennon pitää Äitipiirin perustaja, äitien hyvinvoinnin kysymyksiin erikoistunut pian valmistuva Int Health Coach® ja äiti Anna Korhonen.

Lokakuun Äitipiirin inspiroiva asiantuntijavieras on Mindful Maman perustaja, Mindfulness MBSR -ohjaaja ja kahden lapsen äiti Adama Sofia. Äitipiirin toisena ohjelmanumerona syvennytään Mindful Mama -workshopiin: Adama kertoo kuinka siirtyi stressaantuneesta yrittäjä-äidistä tasapainoiseksi esikuvaksi ja miten mindfulnessia voi hyödyntää helposti kiireisessä lapsiarjessa.

Tapahtumassamme on lisäksi tarjolla herkullista aamiaista ja kuumaa kahvia/teetä! Kaikki osallistujat saavat lisäksi mukaansa goodie bagit täynnä arkea piristäviä tuotteita.

Lämpimästi tervetuloa Äitipiiriimme virkistäytymään, verkostoitumaan ja voimaantumaan – yhdessä vauvasi kanssa! Myös raskaana olevat ovat aina tervetulleita tapahtumaamme. <3

Upeina kumppaneinamme lokakuun Äitipiirissä ovat vastuulliset brändit Green Planet Astronauts, Foodin & Urtekram. 

Tapahtuman aikana voit myös vierailla Äitipiiri Design POP UP:issa sekä verkostoitua muiden äitien kanssa kuuman kahvikupin kera Äitikaveri-cornerista inspiroituneena. 

Tapahtumaan mahtuu vain rajallisesti osallistujia, joten varaa oma paikkasi hemmottelevaan Hyvinvointitapahtumaan pian. 

Saga Yoga Studiolta löytyy reilut wc-tilat myös vaipan vaihtoon ja rattaat voi jättää kätevästi tapahtumatilan eteen, lukollisen porttikongin taakse. Ympäristö on turvallinen ja rauhallinen.

Tervetuloa mukaan tapahtumiemme pariin, ihana mama!

Saat vielä 1 päivä ennen tapahtumaa tervetuliaisviestin sähköpostiisi. <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äitipiiri 21.10. (10:00-12:00) @Saga Yoga Studio, Punavuori | Mindful Mama – Mindfulness lapsiarjessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *