Hyvinvointiaamu 17.5. (10:00-11:30) @Äitipiiri, Jätkäsaari | Äidin ja lapsen mikrobiomin vahvistaminen -workshop & smoothietasting

18,90 

Lämpimästi tervetuloa Äitipiirin vastustuskyky-teemaiseen Hyvinvointiaamuun ti 17.5. klo 10:00-11:30 Äitipiirin uusiin tapahtumatiloihin, os. Saukonlaituri 2 (Jätkäsaari, Hki) – nauttimaan omasta ajasta tai yhdessä vauvan kanssa. 

Tässä Hyvinvointiaamussa pääset kuulemaan mielenkiintoisen puheenvuoron lapsen mikrobiomin kehityksestä aina kohdusta varhaisiin vuosiin asti, ja saat lisäksi paljon hyviä vinkkejä mikrobiomin vahvistamiseen ja allergioiden ehkäisyyn niin lapsella kuin itselläkin äitinä. 💫  Workshopin ohjaa kokonaisvaltaisen ihonhoidon kouluttaja, ja Moi Forestin toinen perustajista, inspiroiva Maria Varon. Osana workshopia pääset myös maistelemaan herkullisia vastustuskykyäsi boostaavia smoothieita, ja saat myös reseptit kotiin vietäväksi!

Raskaana olevat ovat myös tervetulleita tapahtumaamme!

Workshopin (á 45 min) lisäksi pääset nauttimaan ravitsevasta välipalatarjoilusta sekä kotiin vietävistä goodie bageista, joissa on luvassa iloisia tuoteyllätyksiä Moi Forestilta. Tapahtumassamme ovat kumppaneina myös Foodin & Urtekram. 

Tapahtuman aikana voit myös vierailla Äitipiiri Design POP UP:issa sekä verkostoitua muiden äitien kanssa kuuman kahvikupin kera Äitikaveri-cornerista inspiroituneena. 

Tapahtumaan mahtuu vain rajallisesti osallistujia, joten varaa oma paikkasi hemmottelevaan Hyvinvointitapahtumaan pian. Saat vielä 1-3 päivää ennen tapahtumaa ohjeet tapahtumaan saapumiselle.

Äitipiiriltä löytyy wc-tilat myös vaipan vaihtoon ja rattaat voi jättää kätevästi tapahtumatilan eteen, katutasoon! Ympäristö on turvallinen ja rauhallinen.

Tervetuloa mukaan tapahtumiemme pariin, ihana mama!

Ohjeet tapahtumaan saapumiselle:

– Toimitilojen vierestä löytyy 2h:n ilmainen parkkialue.

– Raitiovaunu 8:n päätepysäkki “Saukonpaasi” sijaitsee toimitilojen vieressä.

– Lähin metroasema on Ruoholahti.

Saat vielä 1-3 päivää ennen tapahtumaa tervetuliaisviestin sähköpostiisi. <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvointiaamu 17.5. (10:00-11:30) @Äitipiiri, Jätkäsaari | Äidin ja lapsen mikrobiomin vahvistaminen -workshop & smoothietasting”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *