Äitipiirin kesäiset Mamafestarit 7.6. klo 10-13 @Helsinki, Mariankatu 3

25,90 

Miltä kuulostaisi yhteinen aamupäivä muiden urbaanien äitien seurassa Mamafestareilla? Halusimme luoda äideille oman festaripäivän, jonka ohjelmassa on luvassa ravintoa niin keholle & mielelle, musiikkia ja herkullisia tarjoiluita unohtamatta! Juhlitaan samalla myös 5-vuotiasta Äitipiiriä, jonka tapahtumissa on käynyt jo yli 1200 äitiä! 🔥

Lämpimästi tervetuloa Äitipiirin Mamafestareille pe 7.6. klo 10-13 Green Planet Astronautsin tiloihin (os. Mariankatu 3) virkistäytymään, verkostoitumaan ja voimaantumaan. 💜✨

Tapahtumassa:

🌸 pääset avaamaan kehoa lempeässä ja samalla vahvistavassa Mama- & Bebejoogassa, jonka suositut joogaohjaukset ovat inspiroineet äitipiiriläisiä jo monen vuoden ajan. Annette Tallberg on tunnettu joogaopettaja, vaikuttaja ja kolmen energisen lapsen äiti.

✨ saat inspiroitua mielenvoimaa äitiyteen -workshopissa, jossa kuulet ajankohtaisia näkökulmia mielen hyvinvoinnin tukemiseen tuoreen tutkimustiedon valossa, saat syventyä oman mielen voimavaroihisi yksilöllisten tehtävien merkeissä, ja kuulet työkaluista, joita myös sinä voit ottaa arjessasi hyödynnettäväksi mielen voimaa vahvistaaksesi. Workshopin ohjaa Int Health Coach® Äitipiirin Anna Korhonen. Workshopissa edetään vauvan tahtisesti!

✨ pääset inspiroitumaan Äitipiiri Plazan kumppaneiden ständeillä. Mukana tapahtumassa on mm. monipuolisia kodin ja lastenhoidon palveluita tarjoava Curon Helpperi.

🍊 saat nauttia herkullisesta ja kesäisestä aamiaispöydästä ja kuumasta kahvista!

🛍️ äitejä inspiroi myös hemmottelevat goodie bagit kotiin viemiseksi. Goodie bagiin tuotteita ovat mahdollistaneet Foodin, Urtekram & Green Planet Astronauts.

Vauvat ovat naturally tervetulleita mukaan tapahtumaamme!

Tapahtumamme upeina kumppaneina ovat vastuulliset yritykset: lasten planeettaystävällisiin luomuruokiin erikoistunut Green Planet Astronauts, herkullisesta luonnonkosmetiikastaan tunnettu Urtekram & luomu elintarvikkeista tunnettu Foodin.

Tapahtumaan mahtuu vain rajallisesti osallistujia, joten varaa oma paikkasi virkistävään tapahtumaamme pian. Saat vielä 1 päivää ennen tapahtumaa tervetuliaisviestin sähköpostiisi. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äitipiirin kesäiset Mamafestarit 7.6. klo 10-13 @Helsinki, Mariankatu 3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *