Charmoniespa – Luxury & Vitality, Ylellisyyttä ja elinvoimaa -kasvohoito (1h)

80,00 

Tämä hoitopaketti sopii kaikille ihotyypeille ja se vähentää ikääntymisen merkkejä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä!

Pääset kokemaan vaniljan, kookoksen, kaakaon ja ruusun tuoksuja samalla kun saat syväpuhdistuksen tai akupainannan kasvoihisi. Hoito elvyttää, puhdistaa hellävaraisesti ja uudistaa ihosi ihanan pehmeäksi.

Voit valita joko puolentoista tai koko tunnin kestoisen hoidon.

Miksi valita Luxury & Vitality – Ylellisyyttä ja elinvoimaa -kasvohoito?

Kun haluat kasvojesi kokonaisvaltaisen rentoutumishetken ja samalla aktivoida verenkiertoa, tämä paketti on juuri sinulle.

Luxury & Vitality – Ylellisyyttä ja elinvoimaa -hoidossa käytetään hyväksi mm. raakakaakaota, mustikkahiukkasia sekä goijamarjaa.

Näiden kaikkien yhdistelmä takaa sen, että koet olosi hoidon aikana ja jälkeen, rentoutuneeksi, energiseksi sekä ihosi tuntuu raikkaalta ja pehmeältä.

Mitä Luxury & Vitality – Ylellisyyttä ja elinvoimaa -kasvohoito sisältää?

Tämä ylellinen paketti sisältää:

  1. Puolentoista tunnin kestoisen hoidon, jossa yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta
  2. Tunnin kestoinen hoito voidaan halutessa yhdistää ihon syväpuhdistukseen tai kasvojen akupainantaan hoitotavoitteiden mukaisesti

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Lievittää stressiä​

Tutkimukset osoittavat, että odottavien äitien stressi- eli kortisolitasot laskevat huomattavasti äidin saadessa tutustua hierontaan raskausaikana. Tämä kokonaisvaltainen ja puhdistava kasvohoito on omiaan takaamaan sinulle rentoutumisen alusta alkaen!​

Aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa​

Samalla kun hemmottelet itseäsi, kasvosi verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat erilaisten tuoreiden, luomulaatuisten ja luonnollisten tuotteiden sekä kasvohoidon ansiosta. Hoidossa käytettävä goijamarja tunnetaan yhtenä maailman tehokkaimmista anti-age vaikutteisena luonnon ruokana.​

Rentouttaa​

Kun stressitasosi laskevat, rentoudut ja voit paremmin. Nyt voit sanoa hyvästit jäykkyydelle sekä jumeille ja toivottaa tervetulleeksi pehmeyden, hemmottelun sekä idyllisen hoitohetken!​

Särkyjen ennaltaehkäisy​

Tämä hoito auttaa sinua voimaan ja jaksamaan paremmin. Kasvohoidossa kehosi melatoniinin ja serotoniinin eritys lisääntyy, jolloin nukut yösi entistä paremmin - hyvillä yöunilla on suuri vaikutus odottavan äidin vointiin.​

Kokemuksia palvelusta

luxurity and vitality -kasvohoito on Charmoniespan erikoisuus.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.