Charmoniespa – Mama Break, Virkistävä pikakasvohoito (30min)

38,00 

Halutessasi pientä, mutta ihanaa ja rentouttavaa irtiottoa arjesta, Mama Break – Virkistävä pikakasvohoito on juuri sinua varten.

Tämä kasvohoito tuo täydellisen rentoutumishetken ja omaa aikaa arjen ja kiireen keskellä. Tunnet olosi hoidon jälkeen virkistyneeksi ja voit keskittyä hetken ajan vain itseesi!

Puolituntia kestävä kasvohoito imeyttää ihoosi tuotteita ja niiden vaikutuksen alkaessa, kasvojesi nestekierto kuin myös aineenvaihdunta paranevat.

Jo puoli tuntia riittää tekemään ihmeitä ihollesi, mielellesi ja vireystilallesi!

Miksi valita Mama Break – Virkistävä pikakasvohoito?

Äideille tarkoitettu kasvohoito virkistää, rentouttaa ja tarjoaa sinulle omaa aikaa. Äitien hyvinvointi on meille tärkeää ja siksi haluammekin suositella vain parhaimpia tuotteita ja palveluita!

Jo pienikin hoito auttaa sinua jaksamaan ja voimaan paremmin arjessasi.

Mitä Mama Break – Virkistävä pikakasvohoito sisältää?

Mama Break – Virkistävä pikakasvohoito sisältää:

  1. Puolen tunnin kasvohoidon
  2. Alkupuhdistuksen
  3. Kuorinnan
  4. Hoitotuotteet

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Lievittää stressiä​

Tutkimukset osoittavat, että odottavien äitien stressi- eli kortisolitasot laskevat huomattavasti äidin saadessa tutustua hierontaan raskausaikana. Jo puolen tunnin hoitosetti tekee ihmeitä kehollesi ja mielellesi!​

Aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa​

Samalla kun hemmottelet itseäsi, kasvojesi verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat erilaisten hoitotuotteiden ja kasvohieronnan ansiosta.​

Rentouttaa​

Kun stressitasosi laskevat, rentoudut ja voit paremmin. Nyt voit sanoa hyvästit jäykkyydelle sekä jumeille ja toivottaa tervetulleeksi pehmeyden, hemmottelun sekä idyllisen hoitohetken!​

Särkyjen ennaltaehkäisy​

Tämä hoito auttaa sinua voimaan ja jaksamaan paremmin. Kasvohoidossa kehosi melatoniinin ja serotoniinin eritys lisääntyy, jolloin nukut yösi entistä paremmin - hyvillä yöunilla on suuri vaikutus odottavan äidin vointiin.​

Kokemuksia palvelusta

Ota mamabreak lyhyessä kasvohoidossa.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.